МИСТЕРИИ: Агентът от Венера

26 юни 2022 15:12   5842 прочита


Той прилича на човек, но не е. Твърди, че е от Венера. Може и да е оттам. А може и да не е. Всичко, което знаем за него, е от една снимка, разпространена през 1995 г. от Фил Шнайдер.

Година по-късно - на 17 януари 1996 г., Шнайдер е намерен мъртъв в апартамента си. Мнозина смятат, че това не е случайно, а има връзка с разкритията му за „агента от Венера”. Смятат също, че той не се е самоубил, а са го „самоубили”, за да спре да приказва, пише "Телеграф".

Досие

Силно развита челюст, неестествена форма на черепа - този странен индивид Валиант Тор предрешава съдбата на Шнайдер. По думите на последния Тор работел за правителството на САЩ. Бил на почти 500 години, нямало чужд език, който да не говори свободно, и имал в пъти по-високо IQ от обикновените хора. Шнайдер твърдял, че се е срещал очи в очи с него, докато работели върху тайни правителствени задачи. Докато го слушали, някои му се присмивали, че той се е смахнал. Други смятали, че историята е твърде невероятна, за да е измислица. В крайна сметка с изказванията си Фил Шнайдер привлякъл голямо внимание.

Геолог и инженер, работил действително върху тайни проекти, Шнайдер участвал в строителството на подземни военни бази. Работил също така и в прословутата база в Зона 51. Малцина от военните говорели за извънземните така открито. Затова неговите изявления се приемали с много насмешка. Но Гордън Даф, главен редактор на списание Veterans Today, бил на мнение, че може да му се вярва, защото, както той го наричал, „Шнайдер е свидетел на НЛО”. Той освен това не е единственият, който се е срещал с Тор. Д-р Франк Стренджес пише книга „Извънземен в Пентагона”, в която описва срещата си с Тор.

Снимката с „агента от Венера” е показана от Шнайдер по време на негова лекция през 1995 г. Твърди, че фотографията е направена през 1943 г., както и че Тор работел за американските военни от 1937 г.

Особености

„Агентът от Венера” имал още особености, които доказват извънземния му произход. На всяка ръка имал по шест пръста, сърцето му било уголемено, имал един дроб. По думите на Стренджес бил висок около метър и осемдесет и тежал към 85 килограма. Имал чуплива коса и кафяви очи. На снимката е късо подстриган, което още повече подчертава острия му профил.

Стренджес твърди, че с Тор са се срещали и Дуайт Айзенхауер, и Ричард Никсън. Тимъти Гуд, бивш консултант на правителството на САЩ, също споделял, че Айзенхауер се е срещал с извънземни. Твърди се, че дори сключил с техни представители тайно споразумение за сътрудничество. Срещата с тях се състояла през 1954 г. във военновъздушната база Едуардс.

Шнайдер твърдял, че е получил специално разрешение да запознае обществото с намеренията на извънземните, в съществуването на които се убедил лично, работейки в строителството на секретните подземни правителствени бази в Далси, щата Ню Мексико, през 1979 . Той си спечелил привилегията да разкаже за тях, след като оцелял след битка с извънземните през август същата година. Фил разказвал подробно за инцидента и показвал белезите от получените тогава рани. Шнайдер се отнася критично към правителството, което държи своите граждани в неведение. В последните години от живота си той имал много публични изяви. Той твърдял, че е имало многократни опити за покушения срещу него, след като проговорил за извънземните. Затова и предполагаемото му самоубийство буди големи съмнения.

Фил Шнайдер със сина си. Снимка: whale.to

 Фил Шнайдер със сина си. Снимка: whale.to

Барети

Шнайдер за пръв път заподозрял нещо нередно, когато видял много „зелени барети” от спецподразделенията около лагера. След това екипът пробил четири големи дупки, което си било стандартна подготовка за началото на строителството. Но това, което се показало от въпросните дупки, не се вписвало в никакви стандарти, разказва Шнайдер през 1995 г. Той се вмъкнал под земята на оглед и едва не се сблъскал с двуметров сивкав извънземен.

„Той вонеше по-лошо от помийна яма. Това същество изглеждаше наистина ужасно”, споделя Шнайдер. Той инстинктивно опипал кобура на пистолета си. Мислел си как ще простреля поне едно от тези същества, когато то започнало да излъчва странна и разрушителна енергия. Извънземният направил кръгообразно движение с ръка пред гърдите си. В следващия миг Шнайдер бил поразен от син лъч, който го треснал като електрически удар. Сторило му се, че ще се изпържи от силата на енергията. Обувките и стъпалата му пламнали. Един от командосите му се притекъл на помощ, но самият той загинал. Преди това той избутал Шнайдер в асансьора и натиснал бутона, за да го изкара горе на повърхността, където ще е в безопасност. „Над 60 човека загинаха в този ден”, разказва Фил Шнайдер. Двама от оцелелите се намирали в дом за възрастни хора в Канада, където били под защитата на канадското правителство, и американски граждани, в това число и самият Шнайдер, нямали право да си общуват с тях. Тази забрана била продиктувана от опасенията, че някой може да се опита да ги отвлече.

Подземие

„Под земята се водеше война и тя продължава и досега”, твърди Шнайдер. По негови думи има 1477 подземни бази в света, като 129 от тях са разположени в САЩ. Всяка база струва около 17 млрд. долара. Според Шнайдер има таен бюджет, скрит от обществеността и другите министерства на американското правителство. Военни от други страни също вземали участие в битката с извънземните. „Ние сме длъжни да накараме нашите правителствени чиновници да разкрият истината - казва Шнайдер.­ Ако истината не може да излезе наяве, то как може да се говори, че живеем в свободно общество?


Още за: агент   Венера   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар