Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ƒеси Ѕанова: Ќе се притесн€вам, че съм третата съпруга на ѕлевнелиев


24 август 2018 09:44  3 коментара   8222 прочита–аздел€ се с бивши€ си мъж в годината, в ко€то умира баща ѝ


Ѕившата синоптичка, а сега водеща - ƒеси Ѕанова, признава, че баща й е изиграл гол€ма рол€ в нейното развитие. Ќезависимо, че се раздел€т с майка й, когато е на 6 години.

"¬ръзката ми с татко се засили през последните години. —амообвин€вам се след внезапната му смърт, че тъй като не живееше в —офи€, не ходех толкова често при него. «аради графика на работата ми, заради грижите покрай …оанка и всички други неща, с които се занимавам, н€мах възможност да пътувам често, а той пък не идваше в —офи€. јко можех да върна времето, бих зар€зала всичко и бих общувала повече с татко. “ой почина през 2015 г. ќказа се, че е имал забол€ване, на което никой не обръщаше сериозно внимание, най-малко пък той. Ќе искаше да ходи в болници, по изследвани€. Ѕаща ми беше страхотен бохем. ћоже би заради това с майка ми след десетгодишен брак се раздел€т, тъй като т€ е здраво стъпила на зем€та, много семеен човек. ƒокато татко беше по живота", разказва Ѕанова-ѕлевнелиева пред сп. Eva.

— бивши€ си мъж »вайло се срещат в телевизи€та.

"—рещнах го там в качеството му на одитор на гол€ма международна компани€. “огава студиата б€ха отделени от администраци€та, където аз ходех едва един път годишно. Ќо €вно тогава е било писано да се срещнем тъкмо там. ѕо-късно една колежка изигра рол€та на сватовница, пробуждайки интереса и у него, и у мен. “ака десет години б€хме заедно", допълва блондинката.

–аздел€т се в годината, когато почива баща й.

"ѕрез 2015, когато си отиде баща ми, си дадох сметка, че животът е наистина един миг. » че когато в една връзка хармони€та се загуби, н€ма смисъл двама души да продължат да живе€т заедно. “огава събрах кураж да поговор€ с »во и да се разберем, че наистина не можем да продължаваме по този начин. “атко почина през февруари и малко след това аз реших, че тр€бва да промен€ живота си. ƒа потърс€ щастието си. Ќе се чувствах добре във връзката си с »во, т€ беше повече или по-малко формална. јз съм адски трудна на промени. ћного силно жела€ нещо, но не се решавам да посегна към него. “ака беше и с прогнозата за времето. ƒълго време обмисл€м, но пон€кога ми тр€бва н€какъв импулс отвън, за да направ€ крачка към пром€на. ƒа ми даде сила и кураж да го направ€. ядосвам се на себе си, защото в повечето случаи пром€ната е за добро. Ќо не съм рисков играч. ¬инаги съм била по дългите връзки, по стоенето на едно м€сто в професионален план. Ќе съм смен€ла училища, при€тели", откровена е ƒеси.

—лед като се омъжи за президента ѕлевнелиев осъзнава, че животът й много се е променил, а вниманието към не€ е станало нездравословно.

"«а първи път в живота си установих, че тъй както винаги съм искала да бъда под светлината на прожекторите, това започна да ми тежи. »нтересът към лични€ ми живот е небивал и нездравословен. «апочнах да отказвам интервюта и публични из€ви, започна това да ме притесн€ва, не да ме радва. Ќикога не съм желала да съм известна с мо€ личен живот, а с професи€та си. √орде€ се, че б€х единствената от Ѕългари€, ко€то направи документален филм за климатичните промени. Ѕеше селектиран за участие в много международни форуми.

ѕостигнах контакти, много ценни за мен. Ѕ€х поканена на среща на върха на ќќЌ за климатичните промени, станах нещо като посланик на страната ни по тази много сериозна тема. »зраснах от момичето, което презентира времето, в една по-сериозна журналистка. Ќа международните форуми сценариите, ако нещо не се промени в отношението ни към заобикал€щи€ ни св€т, съвсем не са розови. ƒавам си сметка, че като публична личност мога да насоча известността си към проблема. јко успе€ да накарам дори един човек да посади дърво, да изключва ненужните лампи или да спира водата, докато си мие зъбите например, това е н€какъв принос към запазването на планетата за следващите поколени€", категорична е бившата синоптичка.

ѕо думите й именно ѕлевнелиев й вдъхва кураж и € стимулира за пром€ната в работата й. “€ се влюбва в него, когато го вижда в неформална обстановка във вилата му в √ърци€. » осъзнава, че това е нейни€т мъж. Ќе се притесн€ва, че президентът има два неуспешни брака зад гърба си.

"«нам причините, поради които не са се запазили предишните му бракове. » не се притесн€вам, напротив. —игурна съм, че той не е по краткосрочните връзки. ∆ената до него е неговата. » не се опитва да го скрие, а го за€в€ва пред цели€ св€т. Ќе се колебае да предложи брак. Ќеговите при€тели се учудиха, когато съобщи, че ще се жени. ѕосъветваха го да живее заедно с мен, да си направим дете, но защо ще се женим не разбираха. “ой обаче в€рва в брака. «а него той е ценност, семейството. » мен това ме привлече", разкрива още Ѕанова.

» допълва, че се разбира чудесно с децата на –осен ѕлевнелиев

tialoto.bg

ќще за: ƒеси Ѕанова  администраци€  кураж ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

24 август 2018 13:29 | ”чуден
ќценка:
24
 (
32
 гласа)

„е кой ти е казал, че се "притесн€ваш"?! “и, ако беше"притеснителна"-о-хо-о-о! Ќито ти, нито майка ти се притесн€вате, а още по-малко то€ мухльо до тебе! Ќо най -не притеснителни са медиите, които не спират да ни занимават с вашите простотии!


24 август 2018 17:56 | ƒе бре,–осене!
ќценка:
21
 (
27
 гласа)

ѕокажи барем малко мъжлък! —при поне малко тази показност. ÷ел свет ти се смее. Ќе си нито първи€т, нито последни€т пар€сник. —тига циркове, като че ли кой знае какво си направил.


24 август 2018 18:22 | –азбрахме...
ќценка:
19
 (
23
 гласа)

»маше време да разберем, че на –осен му хлопа едната дъска. Ќе знам-може и двете. Ќо защо медиите тр€бва да използват това и да го изкарикатурват още повече?! —прете се малко бре, писарушки! Ќе го излагайте още повече.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.