Бащата на убития бизнесмен Илия Павлов - Павел Найденов: Уплаших се от силата на Ванга

26 януари 2022 12:42   1 коментар   4946 прочита


Години след смъртта на пророчицата Ванга няма българин, който да няма история, свързана с нейно пророчество. Къщата й в Рупите е притегателен център за десетки хиляди, които искат да се заредят с енергията, която чувстват на мястото. В младите си години, далеч преди да бъде бащата на първия роден милиардер Илия Павлов, Павел Найденов също отива до леля Ванга, но така и търси взор в бъдещето чрез нея. Просто тя го стряска със силата си.

Днес бай Павел вече не помни кога е била експедицията му до Петрич, но няма да забрави какво се е случва край града, в двора на самата пророчица. Всъщност тогавашният работник в сферата на туризма и общественото хранене придружава свой приятел, който има проблем и искал да се посъветва с Ванга как да го разреши. На тръгване от София бащата на Илия Павлов се чудел дали сам да не попита нещо за бъдещето. Но накрая не посмява и дори бърза да си тръгне, пише "България Днес".

"Бил съм при Ванга. Помня как тя изпращаше, посрещаше хората, тогава съм я виждал - разказва Павел Найденов. - Имаше един човек, когото придружавах, от Челопечене беше, та неговият син нещо не беше добре психически. Той отиде да пита, да се съветва какво да стори, може ли нещата с детето му да се оправят. Още щом влязъл, Ванга му казала да отиде във Военна болница, там има човек, който ще помогне на детето. И вярно - така се получи. Бях много впечатлен и по-късно мислех и аз да отида, да чуя какво има да ми казва. Ама така и не отидох."/Novinite.bg

 


Още за: баща   Илия Павлов   Ванга   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
26 Януари 2022 21:59 | До МУЛТАКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ОДИ се пери некъде нагъл лапач-келнер ненаял се
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар