Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

¬ очакване на справедливо наказание! ѕрокуратурата поиска 20 години затвор за ≈мил ѕърванов - ≈мбака за убийството на Ќиколай „ивиев на јћ "—трума"


29 юни 2018 14:02  6 коментара   21564 прочита“ри години и 3 дни след трагични€ инцидент на јћ "—трума" се решава съдбата на ≈мбака


¬ ќкръжен съд-Ѕлагоевград днес се гледа делото срещу ≈мил ѕърванов-≈мбака, обвинен в убийството на легионера Ќиколай „ивиев.

Ќад един час прокурор —тоилова анализира всички събрани доказателства за инцидента на 26.06.2015г на јћ "—трума".

ѕрокуратурата поиска 20 години лишаване от свобода за ≈мбака, като посочи като мотиви изготв€нето на втората допълнителна експертиза, ко€то доказа, че ѕърванов не е бил в състо€ние на афект по време на инцидента и това, че след случилото се той се укрил.

јдвокат Ќедин, който защитава ≈мбака за€ви днес в съдебна зала, че обвинението тр€бва да бъде преквалифицирано от убийство в причин€ване на тежка телесна повреда при неизбежна отбрана.

¬ъпреки експертизите, адвокат Ќедин е категоричен, че подсъдими€т е бил в състо€ние на афект и за€ви, че много от показани€та на свидетелите по делото не са верни. ѕо думите му ѕърванов е бил нападнат пръв с метална палка, като „ивиев започнал да нанас€ много удари по колата му, докато през това време в автомобила била жената на ѕърванов. ћалко след това му нанесъл и удар по л€вото рамо. ƒесислава, съпругата на ≈мбака викала и молела да спре, минути по-късно последвал и удара с камък в главата на „ивиев. јдвокат Ќедин обърна внимание на това, че ≈мбака оказва първа помощ веднага след случилото се на „ивиев и го придружава до болницата, а след това б€га... “ова са неща, които прави човек, който е бил в състо€ние на афект, за€ви категорично ад. Ќедин.

ѕрипомн€ме, че ≈мил ѕърванов–≈мбака е обвинен за убийството на охранител€ Ќиколай „ивиев на строежа на магистрала „—трума”.

“ой му направил забележка да не минава през неотворени€ още участък. ѕоследвал побой, който приключва с убийство. —лед това ≈мбака потъва в неизвестност, а след три месеца и половина се предава.

∆ертвата - Ќиколай „ивиев - е бивш служител на френски€ легион. ѕърванов твърди, че именно заради това се е крил повече от 130 дни - получил заплахи, че ще бъде убит. —поред прокуратурата обаче ≈мбака първи е изл€зъл от колата, бил е с нож и е нападнал „ивиев. ≈мбака отрича да е имал нож. ƒесет дни след инцидента се по€в€ва запис от телефон на минувач, който бил заснел случилото се.

¬. јнастасова

ќще за: съд  ≈мил ѕърванов  ≈мбака  убийство ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

29 юни 2018 14:51 | 00
ќценка:
11
 (
15
 гласа)

Ќа то€ и 20г. са му малко. ѕрестъпник


29 юни 2018 15:17 | „ипонката
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)

“ой ми и всичко Ќевинен е


29 юни 2018 15:30 | £
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

Ќа тази гнусоти€ не 20год а до живот това нему е първото убисто колко грабежи има та€ маймуна на хората земите завзе крави краде до живот в затвора с вериги на ръцете и краката гнусоти€ гнусна


29 юни 2018 15:39 | 163;
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

Ће леее той имал съвест убиец долен ти ако имш съвест убива и после маймунски номера ще му тежи на съвеста откъде ти съвест долен мръсен убиец колко хора по лешница ревът от твоите крави къде развал€ш лоз€ и градини на бедните хора убиец долен


29 юни 2018 15:55 | —ъвест
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

—ъвест и Ѕоклук две несъвместими неща. ƒо живот да не тормози и убива повече хора.


29 юни 2018 17:51 | Ќ.ƒелчево
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

„ипонката то€ пикоч ба€ хора нареди да лежат по затворите топ шпионина на югозапада
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.