Съдят пиян моторист от Петрич, нападнал и обиждал полицаи, спрели го за проверка

31 март 2021 16:39   3 коментара   7476 прочита


Териториално отделение – Петрич при Районна прокуратура – Благоевград предаде на съд И.А. (на 48 години) по обвинение за извършени от него престъпления по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1, по чл. 131, ал. 2 и по чл. 130, ал. 2 от НК. Вечерта на 08.08.2019 г. обвиняемият И.А. употребил алкохол, след което се качил да управлява мотоциклет м. „Хонда“.

В късните часове на нощта мъжът преминал през кръговото кръстовище пред сградата на община Петрич. По същото време в района се намирали полицаи, изпълняващи служебните си задължения по контрол за безопасност на движението и опазване на обществения ред. Те забелязали движещия се без каска мотоциклетист и тръгнали след него.

След подадения му сигнал той спрял. При проверка водачът не представил документи за превозното средство и направил опит да осуети тестването му за употреба на алкохол. Техническото средство отчело стойността над допустимата при управление на МПС, поради което следвало да му бъде съставен акт за установяване на административно нарушение.

Разбирайки това, обвиняемият реагирал агресивно – нападнал полицаите, оказал яростна съпротива, възпрепятствал поставянето на белезници и качването му в служебния автомобил, отправял закани и обиди, направил опит да избяга. Предстои делото срещу обвиняемия И.А. да продължи в съда.


Още за: Петрич   моторист   алкохол   Още от: Крими

Принтирай статия
3 коментара
01 Април 2021 04:03 | 1
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Моториста е без каска от ченгета не се стряска


01 Април 2021 07:41 | 2
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много филми гледат петричките куки брей мале колко са страшни за по две три кебапчета се продават за едни може за други не я оставете моторисчетата


12 Април 2021 12:12 | Ликето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На са го издрали убаво тия кефал, друг пач да не прай така, хахахаахххаха
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар