След касапницата в Петрич! Арестуваха 54-г. Васил, наръгал многократно с нож съпругата си Невена, мъжът се придвижва с патерици, плаче в полицията и твърди

24 август 2019 14:13   5 коментара   38094 прочита


Не съм искал, бранех се от ударите й, блъскаше ме като животно, е версията на касапина. Полицията изяснява ...

54-годишният Васил Василев, наръгал жената, с която живеел на семейни начала е в полицията в Петрич. Всеки момент ще бъде разпитан пред съдия, за да даде показания около кървавия инцидент, станал днес в дома му. С нож на няколко места Васил наръга Невена Тегова и я окървави жестоко, оставяйки я потънала в кръв на земята в дома им.

Писъците и събрали съседите, които извикали екип на Спешен център. След преглед в болницата в Петрич, Невена е закарана в болницата в Сандански, където лекарите я оперират и до момента няма подробности около състоянието и.

Знае се, че е тревожно. В същото време касапинът, който е инвалид, трудно подвижен, подпира се с две патерици, разказва пред полицията през сълзи собтвената си версия за станалото . Скарали се, така както правили често. Невена е с 12 години по млада от него и непрекъснато му правила забележки.

Така и днес избухнал скандал между двамата, тя започнала да го засипва с удари по главата и да го блъска. Не издържал той грабнал ножа от масата и започнал да я ръга да посоки, не мислел какво прави, защото бил силно афектиран от нейното поведение.

Това е версията на Васил, който не е криминалнопроявен и до момента полицията не е имала информация за подобни тежки скандали в дома им. Очаквайте подробности за състоянието на наръганата Невена.

П. Костадинов


Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
24 Август 2019 14:52 | mima
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ся брадва ли е или е нож, струма бг пишат брадва


24 Август 2019 14:58 | рпу
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Няма брадва, нож е тука е написано верно


24 Август 2019 16:13 | Шаци
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Струма бг пият студена вода


24 Август 2019 16:31 | тодор
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

мъжа е циганин жената е на Чавдар- хитър петър дъщеря му. по голяма циганка от циганина дето я е клал


26 Август 2019 14:40 | Гражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На вниманието на Кмета на Община Петрич и шефа на Чистотата г-н Опренов. Циганките които чистя района от маг. Аромати и аптека"еко" на ул. Цар Борис -3 до разклона за х-л БАЦ и бул"Парапанов", не си вършат работата качествено, а само минават и събират "по нещо" но не и изпражненията от кучетата, които съхнат вече месец и повече пред вратата на центар"надежда" и д. гр. "Слънце", с/у бившият ресторант"ДЕСИ. Нищо не мистя тези мързели, а само приказват и гтоворят по мобифоните си..... или стоят... Отдавана ги наблюдаваме и ако не ги накарате да работят съвестно и продължават така да "чистят", ще ги снимаме на видео всеки ден и ще ги пращаме на Нова ТВ. Днес мина един служител на фирмата за чистота и ги накара да си вършат работата, защото се бяха скрили в ул. Шипка... и нищо не вършат. Проверете какво са свършили и какво вършат всеки ден.... нищо. Само минават и приказват... Всички работещи и живеещи на тази улица ги виждат всеки ден, но явно не реагират. Изсъхналите изпражнения са опасни
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар