Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

—имитлийското село „ерниче има сериозен проблем! »знасилвачът на майка си ƒи€н плашел и момичета, минаващи покрай т€х! Ќаркозависим и опасен


20 ноември 2018 11:00  4 коментара   28151 прочитаћайката, общински служител, в паника и шок от случилото се!


—трашен ужас тресе симитлийското село „ерниче, след като стана €сно, че техен съсел€нин направи опит с бой и заплахи да изнасили родната си майка, миналата вечер. ’ората са настръхнали срещу 32-годишни€ ƒи€н, който е известен в селото със зависимостта си към наркотиците.

ћайката е служител в община —имитли, дълги години била на гурбет и ƒи€н е живеел сам. ƒокато 55-годишната жена се чудила как да осигур€ва прехраната му, той измъквал парите и за наркотици, лекуван е, но безуспешно. —ъседи казват, че миналата седмица в състо€ние на афект ƒи€н е изпотрошил прозорците на ц€лата къща и налитал на бой на майка си. —истемно жената тичала навън, за да търси помощ от комшиите си.

ћомичета съобщили, че минавайки покрай т€х той ги плашил с изнасилване, побоища, говорил непристойни неща. «авчера около 18 часа отново писъците и събрали съседите. “ози път дрогирани€т и син € заплашвал и бил при опит да € изнасили. ƒи€н е задържан. ѕолици€та е безсилна около настан€ването му в специализирано заведение, но заради опита за изнасилване веро€тно ще остане дълго зад решетките.

ѕ. ѕопов

ќще за: „ерниче  служител  опит  бой ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

20 ноември 2018 11:14 | Pол
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

»звън бюлетинче и извън Ўаркова, ѕепо ѕетрано ! . Ѕюлетинът е за леж€ци като вас на готово ! ƒругото за нас ! Ќаучете се да работите ! » не се бъркайте в работата на колегите !


20 ноември 2018 11:17 | HUAWEI
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

«а подобни паразити дето само пречат разстрел.


21 ноември 2018 16:53 | ћари€
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“€ полици€та всичко знае и чака труп. ј полици€та отказва да приема жалби на родителите на наркозависими. »нтересно е дали прокуратурата знае.
за скандалите и побоищата. —поред –ѕ наркозависим може да те хваща за. гушата.


22 ноември 2018 12:45 | Ќевидими€т
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ћайка на наркозависим пита ѕрокуратурата как защитавате правото им на живот, естествено при подадени сигнали. „акате да има труп,. на майката за да. го вкарате в затвора и да отървете обществото, естествено трупа тр€бва да е на майката. ѕита обществото, което нарича майките и децата им , които тр€бва да умрат, не се ли страхувате че утре може да сте на т€хното м€сто. «ащото институциите са абдикирали от този проблем.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.