Шофьор с камион блъсна паркирано на тротоара пежо и едва не уби дете

23 юли 2009 00:20   2 коментара   23265 прочита
Магазинът, където е станала случката
Магазинът, където е станала случката


Магазинът, където е станала случката

Магазинерката Мими: Беше толкова пиян, че не разбра какво става, дойдоха полицаи и го прибраха...

50-годишният шофьор Емил Смиленов, пиян, с малък камион блъснал пежо, паркирано на тротоара в градската градина в Дупница. От удара малкият камион отскача и за малко не убива на място 4-годишно дете. Емил Смиленов дори не забелязал, че блъснал пежото, спрял през хранителния магазин, влязъл и си поръчал галон бира.
Магазинерката Мими, която е свидетел на инцидента, разказа: Тогава влязоха двама яки мъже, хванаха го за раменете и го разтърсиха, след което му удариха няколко шамара и го оставиха да лежи в градинката пред магазина. Шофьорът беше толкова пиян и неадекватен, че не разбра какво се случва. Момчетата не го пребиха, но бяха много ядосани от това, че за малко не е блъснал детето, което са водили със себе си.

2 коментара
23 Юли 2009 02:25 | the thriller
Оценка:
14
 (
202
 гласа)

Смеееех!!!


23 Юли 2009 09:03 | Angel Georgiev
Оценка:
-16
 (
204
 гласа)

Какъв смех бе ........ Егати държавата. Обаче тия пичове дето са го напляскали този убиец, са по-виновни от него, защото ако бяха викнали полиция сега този чичка с камьончето нямаше пак да си брамчи по улиците пак пиян а щеше да е без книжка до живот. "Няма престъпление - Няма наказание"
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар