Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

—андански€т крими герой »в. “ерзийски - ¬еждата отново на свобода срещу скромна гаранци€


5 септември 2019 11:00  4 коментара   26607 прочитаѕуснаха под гаранци€ санданчанина »ван “ерзийски, по-известен като ¬еждата. “ой бе задържан в недел€ след като нарушил заповедта за защита от домашно насилие, ко€то бе издадена след многократни сигнали за тормоз от страна на съпругата му –озали€, за което struma.com съобщи.

—лед задържане с прокурорско постановление до 72 часа, –айонен съд - —андански определи м€рка "парична гаранци€" в размер на 1000лв. ¬еждата откупи свободата си за пореден път, след като само преди 3 месеца отново плати за не€ - 15 000лв.

ѕрез май съда пусна ¬еждата след 5 месеца в ареста, които той прекара заради посегателство срещу сво€ тъст, израз€ващо се в повреждане на собствеността му, едро хулиганство и отново заплахи срещу жена му. ѕри задържането му през декември, полицаите открили и наркотици при обиска на дома на “ерзийски.

¬ присъствието на съпругата му тогава, в съдебна зала, адвокатът на ¬еждата сравни смъртните заплахи за живота ѝ с най-обикновен, безобиден семеен скандал. —лед като чу новината за освобождаването на мъжа ѝ, –озали€ не скри радостта си и се метна на врата на сво€ любим - класическа про€ва на синдрома "Ѕий ме, обичам те".

ѕрипомн€ме, че ¬еждата е стар познайник, на полици€та. “ой е един от обвинените за гангстерски€ екшън през л€тото на 2016 година в ресторант "4 you" в —лънчев бр€г, когато при стрелба срещу ћитьо ќчите, бе убит негови€т охранител јлександър јлексиев.

≈мблематичното заведение е собственост на Ѕожидар  узманов - Ѕожо  равата, който е сочен и за бос на групата, обвинена за екшъна, в който участник е и ¬еждата. —анданчанинът бе д€сната ръка на  равата, но след поредни€т скандал, завършил с н€колко ареста, двамата са в обтегнати отношени€. ƒелото по случа€ се гледа в —пециализирани€ наказателен съд, където санданчанина за пореден път не се €в€ва.

ѕ. ѕенева

ќще за: »ван “ерзийски  сигнали  гаранци€ ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

5 септември 2019 11:12 | —јЌƒјЌ— »
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

“е и наште са едни съдии - вземи едини€ удри други€


6 септември 2019 12:13 | ћитко ƒжоров
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

≈дно време ми се наложи по здравословни причини да отида до поликлиниката в късните часове. ƒокато чаках пред спешни€ кабинет, си спомн€м как 3-ма полицаи докараха на носилка, един от тогавашните ъндърграунд герои на —андански... Ѕуквално го б€ха смлели от бой, защото "се държал" нагло, а он€ бандит береше душа и го б€ха покрили с един чаршаф, цели€ покрит с кръв :) √одини по-късно Ѕойко “иквата тръбеше нал€во-над€сно:"Ќие ги хващаме, те ги пускат". ÷ели€т град ги знае кои са бандитите, не повече от 20 човека са, дето се прав€т на ербап по града, ама €вно ба€ народ са на хранилка и ги е страх да не им секне кранчето...


7 септември 2019 14:58 |  иро
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јз съм ќги-ќгн€н е веждо е друсалник е наркоман е мека китко и ходиш като чарли чаплин т€лота ти несходцва с краката ти смешник... престани да тормозиш –ози тва малка секси дупе ще € съсипеш кой ще прае хл€б в града после да Ћешнишката мафи€...


8 септември 2019 12:02 | –айнето
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ќт та€ извехтела пръчка –ози нищо не става .—омочуствие до небето без грам покритие
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.