Нов екшън! Полицията в Петрич щурмува ромската махала! Масов бой между два клана - Мечовци и Ресовци, 12 арестувани

22 юни 2017 09:40   5 коментара   26453 прочита


Масов бой между две фамилии в ромския квартал на Петрич вдигна полицията в южния град на крак, снощи се сбиха две фамилии в махалата.

С камъни, дървени пръти, пълни бутилки се замеряха враждуващите от двата клана - мечовци и ресовци, докато полицията не ги укроти. 12 души са арестувани, научи struma.com.

Поводът за баталията е кучето на Ресовци. Представител на другия клан минал покрай него и кучето се спуснало да го гони и лае, последвал мощен шут по животното, което взривило яда на стопаните му и те се спуснали към агресора. Той повикал помощ и се развихрило яко меле.

Пострадали са няколко души, които са прегледани. Останалите са задържани, днес ще бъдат вкарани в съда

Петя Георгиева


Още за: бой   фамилии   полиция   крак   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
22 Юни 2017 09:55 | пїЅпїЅnпе
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А защо кучето е свободно


22 Юни 2017 10:05 | Кв.182
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Запалейте ги ве, този път пушека да е от тях а не от гумите дек ми палят секи ден, къде е общината и къде е Бръчката не живеят ли в градо, или пак мижат, ейй Мита свести дек одиш, оти пак ки се върнеш У 1-клас, А има ли в Петрич РИОСВ, или само заплатаджий и стойкаджий.....


22 Юни 2017 10:35 | Антидрога
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

За съжаление, тази държава върви към пълна трагедия. Населението с цигани се увеличава. Държави, като Афганистан и Пакистан са светлинни години пред тази изпаднала държава. Не е далеч времето в което мургавите същества ще измъчват, изнасилват, грабят и гаврят с малкото останали нормални хора. Всички ние нормални хора със съзнание сме си виновни. Мисля си, че преобладаващото мнозинство в България са нискообразовани, недостатъчно интелигентни, хора без никаква култура и самосъзнание. Затова се случва това. Живота в България ще става все по труден и мизерен !! Мързеливите цигани си живеят страхотно покровителствани от всички правителства. Та те са техните избиратели.


22 Юни 2017 13:34 | Туризъм
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Тия защо не започнат да ги изселват в ....Индия! По родните им места!


23 Юни 2017 07:24 | Байко
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мисля, че при подобни случаи намесата на полицията е излишно хабене на ресурси. Просто ги оставете ромите да си уредят нещата сами. Колкото повече от тях изтепани, колкото повече коли и къщи подпалени - толкова по добре.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар