Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно: «адържаха Ћютви ћестан заради тежка катастрофа със смърт


14 април 2019 20:35  8 коментара   13458 прочита —рещу лидера на ƒќ—“ все още н€ма повдигнато обвинение, той е задържан за 24 часа по закона за ћ¬– Ћидерът на ƒќ—“ Ћютви ћестан е задържан заради тежкото меле край ћаказа, при което загина 6-месечно бебе, а други трима б€ха ранени, съобщиха от ћ¬–. —рещу ћестан все още н€ма повдигнато обвинение. “ой е задържан за 24 часа по закона за ћ¬–. Ћидерът на ƒќ—“ ще прекара следващото денонощие в болница под охрана. “ова ще се случи по преценка на лекарите.

Ўофьор, карал зад ћестан, с извънредни разкрити€ за мелето със загинало бебе ƒо този момент е известно, че при включване в главни€ път „‘олксваген”-ът на ћестан се сблъскал с друг лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца – на 10 години и на 6 месеца. —лед инцидента бебето е починало. ћайката, бащата и второто дете са отведени в ћЅјЋ „јтанас ƒафовски” за оказване на медицинска помощ.

 √оворител€т на прокуратурата –ум€на јрнаудова уточни, че Ћютви ћестан не се ползва с имунитет, тъй като той не е регистриран в ÷»  като кандидат за евродепутат, така че н€ма пречка за неговото задържане.

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

14 април 2019 21:39 | јпашко
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

ѕо ни една тв. Ќе казаха, че не е спр€л на знак стоп и че е виновен! Ќо за сметка на това неговата дружка ко€то е карал зад него каза, че е ¬»ƒяЋ как спира и се оглежда дори и след това тръгва, а бащата със ƒ¬≈ деца карал бил със 180-200! » като “еди ћосков прокуратурата ще излезе със становище, че не е длъжен да знае как се кара ски шейна и че н€ма книжка.


14 април 2019 22:15 | —ирма ¬ойвода
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

“ъжно за малкото бебчо, колко ужасно, непоносимо за майката и бащата, каква трагеди€.  олко ли им е тежко, а Ћютви пак, като политик ще съумее да се изплъзне като змиорка.


15 април 2019 00:17 | ƒ∆”ћјЋ»я
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

Ќяћј «ј—“–ј’ќ¬јЌ „ќ¬≈  ѕ–ќ“»¬  ј“ј—“–ќ‘ј .Ќќ ∆јЋ ќ «ј Ѕ≈Ѕ„ќ“ќ Ћ≈ ј ћ” ѕ–Џ—“. ќ—“јЌјЋќ“ќ ≈ ѕ”Ќ“ј ћј–ј.


15 април 2019 01:20 | бай Ўиле ѕопйорданов
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ƒе да беше обратен резултатът, всички “¬ щ€ха да ни проглушат ушите за непрежалимата загуба. “ова е заговор на военните! ¬ ћосква съм, в ћосква съм...


15 април 2019 07:56 | —.  улата
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

јлоооу.... струма.... нещо за манолев... » къщичката му за гости с мин. басейн лична собственост с европари нема ли да драснете? ѕишете не се плашете толкова.


15 април 2019 08:04 | новогражданин-ƒупничанин
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

Ќќ Ќ» ќ… Ќ≈  ј«ј, „≈ “ќ«» “”–— » Ўѕ»ќЌ»Ќ ≈ ”Ѕ»≈÷ ƒЌ≈— ”Ѕ»¬ј ЅЏЋ√ј–— ќ —≈ћ≈…—“¬ќ » ƒ≈÷ј“ј, ”“–≈ ў≈ ”Ѕ»≈ » ЅЏЋ√ј–— »я Ќј–ќƒ. ћ≈—“јЌ-”Ѕ»≈÷. —Џƒ » Ќ≈«јЅј¬Ќќ ѕ–»¬≈∆ƒјЌ≈ ¬ «ј“¬ќ–ј ј Ќ≈ ƒј √ќ ѕ”—Ќј“ —Ћ≈ƒ “–» ƒ≈Ќј «ј ƒј »«Ѕя√ј ¬ “”–÷»я.


15 април 2019 13:52 | —амо да попитам
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

“ози мазник като е "спр€л" на знак "—“ќѕ" защо не е продължил в лентата за ускорение, докато се увери, че съседното платно е свободно. “ой просто дори и да е спр€л и директно с не малка скорост се е включил в лентата за движение. ≈стествено е другата кола да се движи с по-висока скорост на път с предимство наречен "магистрала".


16 април 2019 03:34 | Rosen
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

¬ пандиза
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.