Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

„итателски сигнал! »змамна схема с ремонт на автомобил: »звестна зъболекарска фамили€ от √оце ƒелчев проплака от майстор от с. ћосомище


24 април 2019 16:45  5 коментара   18316 прочита

јндрей «импарев
јндрей «импарев


јндрей «импарев

"ћайсторът" и негов съучастник завл€коха клиент с 6 000лв.


»звестна зъболекарска фамили€ от √оце ƒелчев стана жертва на измамна схема. ’оденето по мъките им започва преди две години, когато дават колата си на сервиз за см€на на скоростна кути€. ƒовер€ват се на техен при€тел монтьор - јндрей «импарев от село ћосомище. “ой ги свързва със софийски монтьор, който по думите на техни€ при€тел е много добър специалист. Ќа доверие, семейството дава автомобила за ремонт в столицата. –азбира се, това не е безплатно. –емонтът е предвидено да излезе към 6000 лв.

ѕарите са дадени предварително, за да може да се използват за необходимите части. ќт този момент започва истинско преследване и много лъжи. ƒен след ден, семейството пита сво€ при€тел по това време «импарев, какво се случва с колата, а той винаги об€сн€ва, че се очакват части от чужбина, че се бав€т и какви ли не оправдани€. „¬ крайна сметка ни докараха автомобила, но се оказа, че той продължава да има проблеми, затова го върнахме за повторно отремонтиране.

ѕоискахме си и парите обратно. „аст от сумата бе дадена на наши€ при€тел «импарев като гарант за успешни€ този път ремонт от софийски€ му колега“, об€сн€ва семейството. ќт този момент, «импарев изчезва с предоставената му сума.

—пира да вдига и сво€ телефон. —емейството започва обикал€не по различни сервизи, автоморги, автокъщи, но следа от колата н€ма. „—пасително“ автомобилът фантом е намерен пред автокъща край кв. „√орубл€не“ в столицата. Ќейни€т откривател е сами€т јндрей «импарев, който често смен€л различни работи в столицата и никога не се задържал на едно м€сто.

ѕри откриване на колата се установ€ва, че ремонт на автомобила не е правен, с липсващ акумулатор е и на семейството се налага да закуп€т нов, за да € докарат до родни€ град. «импарев гордо им съобщава, че той ще задържи 2000 лв. като „благодарност“ за това, че е открил колата. ƒо ден днешен мнимите автомонтьори по вс€какъв начин отказват да върнат парите на гоцеделчевското семейство.

—емейството н€ма как да пред€в€т законови действи€, тъй като при€телството им с јндрей, оказало се в последствие просто схема за изкарване на пари, ги подвело да не изискат документ, с който в даден момент да докажат даването на сумата. “ака едно „при€телство“ завършва с много лъжи, измамни схеми и ограбване на 6000 лв. от зъболекарската фамили€ от √оце ƒелчев.  ъм този момент техни€т апел е хората да внимават и да не се предовер€ват сл€по дори и на познати. ќстав€т на съвестта на јндрей да им върне откраднатите пари.

 . “одоров

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

24 април 2019 17:00 | ќрлин махала
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ƒокато има агнета ще има и кол€чи.


24 април 2019 21:28 | прас прес
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ј ти «дравко, ще върнеш ли парите на хората на които им изпопадаха пломбите?


24 април 2019 23:08 | ?
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

каква марка е колата,
за да не си купувам такава?
Ќ€каква honda тарал€сник ли?


25 април 2019 17:49 | BMW 320
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“ози ми разглоби колата и изчезна спр€ да си вдига и телефона н€ма намиране, нито колата мога да си взема нито частите, счупил ми и стъклото, колата е скъпа Ѕмв 2011г. явно схемата е една и съща.


30 април 2019 12:01 | ktb
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕомашка работа.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.