Още един ВИП ерген от Благоевград се предаде в плен на любовта! Бизнесменът Манол Чапов се ожени за прекрасната Зори, племенница на кмета М. Байкушев

23 юни 2024 15:26   51006 прочита


Сватба за чудо и приказ вдигна известният благоевградски бизнесмен Иван Чапов на сина си Манол. Младият наследник на империята "НЕС",бившият фтболист на ФК"Пирин", Манол Чапов падна в плен на любовта, омагьосан от любимата си Зори Байкушева, дъщеря на бизнесмена Д. Байкушев и племенница на благоевградския кмет Методи Байкушев. Пищното сватбено тържество се състоя във фамилния комплекс на Чапови- "Орбита" , над Благоевград,  в събота.

Като излезли от журнал, младоженците впечатлиха гостите на сватбеното им тържество със стил и класа в облеклото, а щастието, което озаряваше лицата им в първия прекрасен миг от живота им като семейство, бе заразно. Булката буквално блестеше в свтатбената си премяна. Дългата бяла рокля подчертаваше красотата на Зори, превръщайки я в истинска принцеса. 

За настроението на гостите неуморно се грижеше оркестър, а специалният гост Гъмзата се раздаде на макс, за да весели приятелите на младоженците и близките им. Ресторантът на комплекса беше украсен празнично, както подобава за събитието, на което пристигнаха приятели на младоженците от цялата страна и чужбина.

Дълго подготвяното тържество бе предшествано от екстравагантни партита. Бизнесменът Манол Чапов заведе приятелите си на остров Ибиса, а шаферките и най-близки приятелки на булката се веселиха здраво на остров Миконос. Много емоции белязаха сватбения ден на младото семейство Чапови, които запазиха в тайна до къде ще стигнат в сватбеното си пътешествие.

Екипът на Struma. com честити на семейства Чапови и Байкушеви голямата радост в живота им, а на младите Манол и Зори желаем да се носят все така на гребена на любовта, преодолявайки с лекота всяко житейско препятствие.

Пожелаваме им повече деца, низ от чудеса в живота им, много здраве и щур късмет във всяко нещо, до което се докоснат. 


Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара