Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

—лабаков: ÷ърква финансира действи€та срещу пушачите


16 април 2018 09:23  1 коментар   3416 прочита

јндрей —лабаков се см€та за дискриминиран като пушач. —н.: —крийншот
јндрей —лабаков се см€та за дискриминиран като пушач. —н.: —крийншот


јндрей —лабаков се см€та за дискриминиран като пушач. —н.: —крийншот

»де€та на ¬алери —имеонов да се разреши пушенето на обществени места ми допада.

“ова каза в студиото на Ќова телевизи€ јндрей —лабаков. —поред него, в много малко държави има пълна забрана за тютюнопушенето и Ѕългари€ не тр€бва да е сред т€х.

„ƒържавата забран€ва пушеното, а прибира милиарди от акцизи. ≈дна кути€ цигари струва 5 лева в търговската мрежа, а реално струва на производител€ 35 стотинки, останалото е данъци и акциз“, изчисли режисьорът.

“ой за€ви, че човек сам решава дали да пуши или да не пуши и определи забраната за пушене като дискриминаци€. „јман от цигани, педераси и непушачи“, изригна —лабаков.

—поред него, мнозинството от хората в Ѕългари€ пушат, а и всички лекари, които познава, също пушат. “ой бе категоричен, че автомобилите замърс€ват много повече и вред€т много повече на хората, отколкото пушенето.

"Ќека има отделни помещени€ за пушачи и непушачи. јз не искам да сед€ с непушачите заедно, предполагам, че и те не искат да са с мен", каза режисьорът.

“ой за€ви, че ÷ърквата на адвентистите от седми€ ден финансира кампаниите за непушене на обществени места. "Ќаливат пари в това, проверете защо го прав€т и кой стои зад т€х", за€ви —лабаков.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: —лабаков  действи€  пушачи ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 април 2018 18:06 | непушач
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

“ози противен, самовлюбен и вечно изглеждащ нечистоплътен"културтрегер" пак се по€ви в полезрението ни щом стана дума за евентуална отм€на на забраната за пушене в заведени€та. ÷ели€т му живот май се върти около цигарите! ѕък и сега се влюбил в арогантни€ ¬алери —имеонов заради това предложение... иначе л€тоска го обсипа с просташки€ си език заради забраната за силна музика по черноморските курорти
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.