Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕротивник на  ремъл се лекува в Ѕерлин след съмнени€, че е умишлено отровен


16 септември 2018 10:10   1533 прочита

—нимка: EPA
—нимка: EPA


—нимка: EPA

—поред медийни публикации лекарите са открили в кръвта му следи от силни психотропни вещества


»зтъкнати€т противник на  ремъл ѕьотър ¬ерзилов пристигна снощи с медицински самолет в Ѕерлин за лечение, след като във вторник бе настанен в московска болница със затруднени€ в зрението, говора и двигателни€ апарат. “ова предадоха –ойтерс и ƒѕј, цитирани от Ѕ“ј.

"”бедена съм, че той е бил отровен умишлено и че това е бил опит да бъде подтикнат към самоубийство", каза пред вестник "Ѕилд" вчера съпругата му Ќадежда ¬ерзилова, ко€то го чакаше на летище "Ўонефелд".

„ленове на руската протестна пънк група "ѕуси райът", с ко€то ¬ерзилов сътрудничи, също за€виха, че той веро€тно е отровен.

—м€та се, че 30-годишни€т мъж е погълнал мощно лекарство, което потиска невротрансмитера ацетилхолин. —поред медийни публикации лекарите са открили в кръвта му следи от силни психотропни вещества.

ѕрез юли ѕьотър ¬ерзилов и още три жени, свързани с "ѕуси райът", навл€зоха за кратко на терена по време на финала на —ветовното първенство по футбол в ћосква.

ѕосле нарушителите излежаха присъди от по 15 дни затвор.

¬ерзилов редактира новинарски€ онлайн портал "ћедиазона", който се занимава с нарушени€та на човешките права в руските затвори.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: противник   ремъл  Ѕерлин ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.