Пеевски: Енергийният министър да си мери приказките - ще му искаме оставката, ако не се изпълни споразумението

04 октомври 2023 15:01   3 коментара   4155 прочита
Делян Пеевски / БГНЕС
Делян Пеевски / БГНЕС


Делян Пеевски / БГНЕС

Видяхме, че някои партии се набъркват в протестите - хората е хубаво да прочетат споразумението и да видят, че е в техен плюс, когато го осмислят, се надявам, че всичко ще е наред. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента.

"Енергийният министър трябва да си мери приказките за това, което е говорил. Той беше там, когато се обсъждаше споразумението. Ако е имало нещо да каже е трябвало да го каже. Ако е подписал нещо, което е неизпълнимо, веднага ще му искаме оставката и да си заминава, ако не се изпълни това, което сме подписали. Ние всички сме дали доверие към кабинета, но то не е безгранично", заяви още Делян Пеевски, предаде Дарик.

Той призова енергийния министър да дойде в пленарна зала и да обясни думите си.

3 коментара
04 Октомври 2023 15:49 | Зима
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Жив и здрав да си дебелако. Господ гледа може да забавя но не прощава


04 Октомври 2023 17:17 | Стефанов
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Видяхте ли? Преди няколко часа написах, че да му мислим, когато Д. П. стане Б. Б. На път е да стане. Помните ли как в началото Б. Б. от раз махаше своите министри. Твърда ръка. Еха, мечта по отминали времена... Борисов го спихнаха. Време е на новата силна ръка и тя се подава лека-полека. И как го каза днес в парламента лидера на ГЕРБ - преговорите ги води Пеевски и то успешно. Демек имаме човек, който умее да решава проблемите, а има и твърда ръка, вероятно.


05 Октомври 2023 09:17 | Един от другите!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

До какво положение стигна тази територия, наречена държава!!! Лекета като този плондер и тиквата, които трябваше вече да са в затвора, да раздават правосъдие в България! А "народа" търпи, като през турското робство!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар