Начело на коалиция "Солидарна България" Ваня Григорова влиза в изборната надпревара

23 април 2024 13:11   1 коментар   2356 прочита


Ваня Григорова потвърди пред БНТ, че ще участва в предизборната надпревара заедно с три формации.

"Изправи се, България!", чийто лидер е Мая Манолова, политическа партия "Българската левица" - наши съмишленици, с които работим повече от 15 години, малка партия, позиционирана вляво, и третата формация - Обединената социалдемокрация. Името на коалицията, с която ще се явим на изборите е "Коалиция "Солидарна България", тъй като аз съм председател на Сдружение "Солидарна България" от 2010 година насам", каза Григорова.

По думите ѝ тя участвала в местните избори в София, защото в столицата се е очертало обединение, базирано на справедливо разпределение на изработеното и връщането на публичните услуги в обществени ръце.

"Тоест това е част от стъпките, които трябва да се направят към социалната справедливост. Политиката не е еднопластова, тя работи на различни нива. През тези няколко месеца в Столична община аз защитавах това, което обещавах в предизборната кампания - заплащането, връщането на публичните услуги в обществени ръце", каза още Ваня Григорова.

Според нея, решенията дали на местно ниво, дали в отделните професионални общности се рамкират и предопределят на национално ниво в отговор защо ще се кандидатира за народен представител на предстоящите парламентарни избори./Факти.бг

 

1 коментар
23 Април 2024 14:07 | djumalia.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

mnogo si e poviarvala tazi ne znaeli 4e e vremeno iavlenie.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар