МВР издирва в цялата страна жертви на Квазимодо

28 май 2010 00:16   1 коментар   17577 прочита

Криминалисти от СДВР задържаха 51-годишен мъж с инициали Д.Г., извършил множество измами на територията на страната. Рецидивистът-измамник е известен с прякора Квазимодо, той е бил обявен за общодържавно издирване през 2007 г., след като избягал от затвора в София. Той е установен и заловен в Пловдив.

51-годишният мъж е извършил множество измами на територията на страната. Представял се за началник на митническо подразделение и предлагал на много ниски цени конфискувани стоки - компютри, лаптопи, плазмени телевизори и автомобили. Д.Г. е висок около 180 см, пълен, с гъсти черни вежди.

Столичната дирекция призовава гражданите, които са пострадали от измамника, да сигнализират на тел. 9820325, 9820324 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им е гарантирана!

1 коментар
28 Май 2010 05:24 | Пешо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Почти винаги се случва така,"евтиното излиза по скъпо"или"лакомо дупе кръв с....". Поговорки дал господ,но българина си е българин,"вари го ,печи го",зелена тиква!!!!Винаги смята че е по умен от другия до него.И че всички хубави неща стават по втория начин!!!Ама като му вземат две точки отзад се срамува да си признае че е изработен...Така че света е пълен с"квазимодовци"-рожби на човешката глупост,която се предава по наследство при нас българите....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар