Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

 аракачанов: ƒоброволната служба Ц със стимули


15 септември 2018 10:43  3 коментара   1943 прочита

—нимка: Ѕ√Ќ≈—
—нимка: Ѕ√Ќ≈—


—нимка: Ѕ√Ќ≈—

«аконопроектът за не€ ще се обсъжда и вътре в арми€та


¬ъвеждането на доброволната военна служба тр€бва да бъде съпътствано от определен набор от стимули, един от които може да бъде ползване на предимство при постъпване на работа в държавната администраци€ и особено в структурите за сигурност.

“ова коментира военни€т министър  расимир  аракачанов на конференци€та „–ол€та на доброволната служба в арми€та и службата в резерва и запаса за укрепване отбраната и сигурността на страната” в  азанлък, съобщават от ћќ.

ќт н€колко месеца се работи по законопроект, който въвежда именно доброволната служба. ¬ицепремиерът отбел€за, че текстовете тр€бва да бъдат обсъдени вътре в арми€та, „сред хората (…), които имат правилно разбиране за нуждите на отбраната”.

„јко искаме да мотивираме младото поколение да служи в арми€та, ние тр€бва да ги запознаем с нейната историческа заслуга за съществуването на българската държава”, допълни той.

източник: btvnovinite.bg

ќще за:  аракачанов  служба  стимули ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

15 септември 2018 13:08 | »ли€
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

 ј Џ¬ —“ћќЋ √ќ¬ќ–»Ў ¬»∆ ≈ƒЌј ∆–»÷ј Ќј ЋёЅќ¬“ј ќ“ “¬ќ…“ј ƒ— ѕј–“»я Ќјѕ–ј¬» я  ћ≈“ Ќ≈ ћќ∆≈ ƒј √ќ¬ќ–» ЅЏЋ√ј–— » ≈«» 


15 септември 2018 14:42 | рет
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

—вин€ров


15 септември 2018 19:34 | Ѕайко
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

√осподин ћинистър, за да имате кандидати за доброволна военна служба тр€бва да възпитавате българите още от деца в патриотизъм. Ќо как да сме патриоти, след като е направо очевадно, че важните за Ѕългари€ решени€ се вземат от големите в ≈—. хѕримери бол - просто не е нужно да ги казвам.  ак да съм патриот, след като ежеминутно ми се набива в главата - европейските ценности над всичко. ƒобре, но има и български такива - нали?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.