Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

√еорги √ьоков, Ѕ—ѕ: —луховете говор€т, че Ќиколай Ќанков ще остане министър


7 септември 2018 08:57   1064 прочита“ой за€ви, че неминуемо ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, като това било и официална позици€ на левицата


„—луховете говор€т, че едини€т от тримата министри в оставка ще остане, като това най-веро€тно ще бъде министърът на регионалното развитие Ќиколай Ќанков. ќставките на другите двама ще бъдат гласувани”, коментира √еорги √ьоков от Ѕ—ѕ в ефира на „“ази сутрин”.

ќще преди дни се по€виха спекулации, че един от министрите ще бъде спасен, като и тогава се по€виха информации, че това ще бъде Ќанков.

„“ук имаме едно сериозно разминаване между виждани€та на премиера Ѕойко Ѕорисов, който има право да иска и да приема оставки, и председател€ на ѕ√ на √≈–Ѕ ÷ветан ÷ветанов, който не иска оставки и см€та това за слабост на правителството”, коментира още √ьоков. “ой добави, че когато има толкова много скандали в страната тр€бва ц€лото правителство да подаде оставка.

„«адължителни са предсрочните избори. “ази нестабилност в управлението и в коалици€та дава сигнали в тази насока и ние като опозици€ н€ма как да не търсим пробойни”, коментира още √ьоков.

“ой за€ви, че неминуемо ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, като това било и официална позици€ на левицата.

Ќаказанието на Ќинова

„¬ случа€ може би председател€т на Ќародното събрание постъпи правилно като наложи наказание забележка на  орнели€ Ќинова, но спести такова на ¬ежди –ашидов”, коментира √ьоков политическите скандали от втори€ ден на нови€ парламентарен сезон.

“огава Ќинова за€ви от парламентарната трибуна, че √≈–Ѕ са убийци и са отговорни за катастрофата край —воге.

„Ѕез да оправдавам  орнели€ Ќинова, ѕ√ на Ѕ—ѕ или когото и да било, изказването ѝ беше емоционално и беше провокирано от деклараци€та на –ашидов”, коментира още √ьоков.

Ќа въпрос дали Ѕ—ѕ е сред хората, той отговори, че от ѕ√ на левицата винаги са били сред народа.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: √еорги √ьоков  Ѕ—ѕ  развитие ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.