Елена Поптодорва: Аз пренесох документите, свързващи Сюлеймани с атенатата в Сарафово 

09 януари 2020 08:47   2 коментара   4729 прочита


 Въпросът е какво е положението в Европа и в НАТО, а не толкова дали България е застрашена от удари с балистични ракети. В това мнение се обединиха бившият български дипломат Елена Поптодорова и бившият външен министър Ивайло Калфин в студиото на "Здравей, България". 

Не са питани съюзниците на НАТО даи са съгласни да поемат евентуални удари след ликвидирането на Сюлеймани. Европа трябва да разработи своя акция. Реалността е, че Европа не може да осигури собствената си защита. Ту от Германия, ту от Франция пристигат съобщения за терористи, аргументира се Поптодорова. 

 „Аз пренесох физическите доказателства за съпричастие и оттам тръгна включването на „Хизбула“ в списъка (с терористични организации) на ЕС. От Канада, през Америка до тук“, заяви още тя. 

По думите й още през октомври е имало среща в Багдад, в която да се планират военни дейтвия към САЩ, за да се провокира реакция. Сюлеймани е бил под пряко наблюдение отдавна. 

Протести вървят в самия Ирак от 3 месеца насам с лозунги "Иран вън, демокрация, образование", допълни Поптодорова. petel.bg

2 коментара
09 Януари 2020 12:05 | ��������
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Ех Елена, ех Поптодорова, защо се буташ в шамарите без причина? Никак не е героично да се правиш насила мишена. Глей си там разните парфюмчета по летищата....


09 Януари 2020 16:26 | �������������-����������
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

тая тъпа тояга търси внимание някой да я забележи и да отчете, че е вярна на каузата на рептилите -убиици та дано пак да я пратят за посланник във фащ. но тези с кривите ятагани и резаните карабини ще и отрежат простата глава те не се шегуват. по проста жена в българия няма. сама да се хвали с глупости, които не са нито посилите и нито по силите на държавата ни за да ги разреши.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар