Депутатът от ДПС Рамадан Аталай: Язък за България, дойде краят на сагата "Кремиковци"

18 април 2011 00:14   1 коментар   10525 прочита
Р. Аталай
Р. Аталай


Р. Аталай

Това е първата най-прозрачна сделка, Лъчезар Варнаджиев рано или късно ще каже кой стои зад него, смята народният представител

“Кремиковци” е може би първата най-прозрачна сделка, защото директно е продадено, обявена е стойността, проверени са парите, знае се кой купува, заяви депутатът от ДПС и член на парламентарната комисия по икономика, енергетика и туризъм Рамадан Аталай в Русе, където беше заедно с Камен Костадинов и Емел Етем на разширения областен съвет на ДПС. На него практически беше открита и предизборната кампания на партията.

Според депутата рано или късно подставеното лице Лъчезар Варнаджиев ще каже кой стои зад него. Икономическият министър Трайчо Трайков заяви през миналата седмица, че зад "Елтрейд" стои фирмата за изкупуване на скрап "Надин". “Може би с това се поставя и краят на сагата “Кремиковци”. Който се облагодетелствал - облагодетелствал. България повече няма да има онази металургия, която трябваше да има. Поставените цели от Костов дотук са постигнати, язък за България”, заяви още Рамадан Аталай.

Емел Етем отново заяви, че всеки, който работи против ДПС, ще бъде изключен, както изисква партийният устав. Изказването й беше във връзка с действията на бившия зам. председател Касим Дал, който ще прави нова партия, както и Корман Исмаилов, който се изказа на няколко пъти критично към ръководството на ДПС.

ДПС все още не е коментирала президентските кандидатури, но ще се търси представител на либералите, който да има националноотговорна визия. ДПС няма ограничения в коалиционната си политика, стига да е в полза на националната кауза, стана ясно още по време на заседанието.

1 коментар
18 Април 2011 14:30 | РЕАЛИСТ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво на Аталай. Той най доборе познава Кремиковци. Беше директор по изкупуването
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар