Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ƒомашен мехлем разрушава шиповете “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

јнсамбълът: –азочаровани сме, но поне взехме медал и квота


16 септември 2018 10:19  1 коментар   1687 прочита

—нимка: Lap.bg
—нимка: Lap.bg


—нимка: Lap.bg

ƒнес грациите ще се бор€т за медалите на отделните уреди


ћомичетата от ансамбъла на Ѕългари€ по художествена гимнастика не скриха разочарованието си от грешките, които допуснаха в многобо€ на световното първенство по художествена гимнастика. Ѕългарките спечелиха бронзов медал, както и квота за олимпийските игри в “окио 2020.

—имона ƒ€нкова, ≈лена Ѕинева, Ћаура “раатс, ћадлен –адуканова и —тефани  ир€кова допуснаха грешки и на двете съчетани€. “е имаха по-сериозни проблеми на композици€та с пет обръча, в ко€то се стигна до излизане на уред извън килима и взимане на резервни€ обръч.

"–азочаровани сме, тъй като допуснахме грешки, но сме доволни, че взехме медал и квота за олимпиадата, което е главната цел и нашата мечта", каза капитанът —имона ƒ€нкова.

"—лучвало се е друг път да грешим, но винаги сме усп€вали да се вдигнем, защото се подкреп€ме. ”тре ще сме максимално мобилизирани и ще дадем всичко от себе си", за€ви —тефани  ир€кова.

"ѕубликата беше наистина неверо€тна. ћного благодарим на всички хора, които ни подкрепиха. Ќаистина беше шумно и преди началото на съчетанието не усп€хме да чуем сигнала", об€сни Ћаура “раатс затова, че започна малко преди начални€ сигнал на композици€та на пет обръча.

"Ќие за първи път виждаме толкова много хора и толкова много знамена. “ази зала за нас никога не е била толкова пълна. »зненадахме се и ни беше трудно да застанем за топките и въжетата. Ќо когато съчетанието започне, мислим само за елементите, концентрираме се и ни става по-лесно. —лед финала чухме рева на публиката и много им благодарим за подкрепата", каза още ƒ€нкова.

"¬ крайна сметка това е път€т до олимпиадата. ¬инаги има спадове и неуспехи. Ќад€ваме се, когато тр€бва, нещата да се случат", добави ≈лена Ѕинева.

"ѕитаха ни за грешките треньорите. “е подхождат с разбиране защо това се е случило, това не са леки грешки. Ѕлагодарим им за подкрепата. ¬инаги са до нас", каза още  ир€кова.

"¬сички отбори са гол€ма конкуренци€, не само »тали€ и –уси€. Ќе знам как са играли, но €вно са си изиграли съчетани€та и затова са спечелили златни€ и сребърни€ медал", коментира ћадлен –адуканова.

ƒнес е последни€т ден на световното първенство в —офи€, като след 15 ч. грациите ще се бор€т за медали във финалите на отделните уреди.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: ансамбъл  гимнастика  многобой ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 септември 2018 11:12 | Ѕаба
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ѕраво на децата!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.