Звездата на Левски Станислав Костов се връща в Благоевград

28 ноември 2018 09:49   2 коментара   10815 прочита


Благотворителен турнир по мини футбол в Благоевград събира звездите от българското първенство по Коледа. Първият футболист, който организаторите представиха е голмайсторът на Левски и първенството ни – Станислав Костов. Бившият играч на Пирин и настоящ национал на България ще се включи в надпреварата, която ще се проведе в зала "Скаптокъп" от 21 до 23 декември.

"Нека дарим усмивка, нека покажем, че можем. Ще бъда там, бъдете и вие", казва в част от обръщението Станислав Костов. В надпреварата ще участват бивши и настоящи състезатели на Пирин (Благоевград), както и други отбори от града, София и региона. Средствата, събрани от турнира, ще бъдат дарени на родилното отделение в Благоевград. Втория благотворителен Коледен турнир по мини футбол в зала ще се проведе в Благоевград. Той се организира от Българска футболна фентъзи асоциация, с подкрепата на Община Благоевград.

Спортната инициатива ще бъде в рамките на три дни – от 21 до 23 декември 2018 г. в спортна зала „Скаптопара“, с начален час 18:00. Очакват ни 3 дни футболен празник с много забавления, наситена културна програма, танци, музика, казаха организаторите. Със средствата от турнира ще бъдат подпомогнати Родилно отделение и отделението по “Патологична бременност” към МБАЛ Благоевград.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място в зала „Скаптопара“, където ще бъдат разположени кутии за дарения. Каузата и тази година обединява бивши и настоящи футболисти, минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград и региона.

Марти Иванов


Още за: звезда   Ст. Костов   първенство   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
28 Ноември 2018 14:17 | Благоевградчанин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво!!!
Нека помислим за Нлагоевград.
Успех на всички участници.


08 Декември 2018 22:24 | Бегам Бате
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

АлоУ... журналистчетоооо... преди да пишеш си проверявай информацията ...часта с организатора и подкрепата на общината яко ме потресе ииии почвам да бегам бате




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар