Зазимиха дома на орлетата ст. "Христо Ботев"

26 ноември 2011 00:20   5 коментара   11368 прочита
К. Герганчев
К. Герганчев


К. Герганчев

Най-потърпевши футболистите на "Ураган" /Горно Драглище/

Фирмата по поддръжката на стадион "Христо Ботев" зазими съоръжението и изгони орлетата от дома им за последния мач пред собствена публика за есенния полусезон в зона "Бистрица" на пиринската бундеслига. Технологията за запазване целостта на тревното покритие изисква наторяване и възстановителни процедури в строго определен период. Освен това теренът беше пренатоварен в последно време с 3 срещи на седмица, което е недопустимо, обясниха стопаните на обекта.

Най-потърпевши от решението се оказаха футболистите на "Ураган" /Горно Драглище/,съперници на зелено-белите в заключителното им домакинство, които единствени няма да стъпят на култовия комплекс на "Дъбравска" 1 и да се хвалят, че са играли на "килим" за над половин милион лева. Вместо екстрите в областния център двата отбора ще трябва да се справят с картофената нива, на каквато наподобява игрището в село Рилци, което се експлоатира от още два състава - "Атлетик" и местния едноименен тим, приемащ на него 24 ч. по-рано "Планинец" /Годлево/.

За сблъсъка с "ураганите" треньорският тандем начело на пиринци Костадин Герганчев/Христо Войнов няма да може да използва само контузения полузащитник Иван Йовчев. Неравностойният дуел между лидера /с актив от 36 т. в 13 мача/ и 12-ия /с 15 т./ е поверен на благоевградчанина Георги Иванов.


Още за: стадион   покритие   решение   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
26 Ноември 2011 08:02 | Фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе хора научете се да пишете . Кой може да ми каже на коя дата и от колко часа е мача, че от статията не става ясно .Писали ми за тревата и какво ли не още, а за дата и време нищо . ИЗЛАГАТЕ СЕ


26 Ноември 2011 09:15 | FenOko
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Е ти си егати фена ако не знаеш кога ти играе отбора!
Неделя е мача!


26 Ноември 2011 14:24 | ФЕНка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

от колко часа е тоя мач като си толко отворен. За деня е нормално да се сетиш горе - долу, а за часа нищо . деня все пак е 24 часа . .Кажи къде има залепен афиш за тоя мач или някава информация


28 Ноември 2011 11:19 | жител
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

кой па ще ти прави и лепи афиши за отбор от окръжна група, вие па бива да сте малоумни.....


28 Ноември 2011 11:45 | м
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Зазимен обаче контролата в четвъртък ще се играе на него! Кво става с организацията в този отбор?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар