Запечатаха офисите на разпадналия се "Пирин" на стадион "Хр. Ботев"

06 юли 2011 00:20   9 коментара   27192 прочита
Честта да запечати входната врата се падна на Кольо Шайката
Честта да запечати входната врата се падна на Кольо Шайката


Честта да запечати входната врата се падна на Кольо Шайката

Подпочвена вода руши съблекалните

По заповед на кмета Костадин Паскалев офисите на разпадналия се "Пирин" на стадион "Христо Ботев" бяха запечатани вчера сутринта за просрочени плащания по договора за ползване на съоръжението от клуба и погазване на споразумението за разсрочено погасяване на задълженията, подписано от мажоритарния собственик на орлетата Емил Огнянов Наков. С това градските управници по недвусмислен начин показаха на "гробокопача" от кюстендилското село Добри дол, че кракът му няма да стъпи повече на "Дъбравска" 1.

Официалното нареждане на градоначалника не пристигна навреме, но не попречи на процедурата. Прилагането на наказателната мярка беше обосновано с натрупания дълг в размер на 45 000 лева и проконтролирано от новия шеф на общинското звено "Спортни имоти" Валери Миков.

Лепенките на входната врата на втория етаж на административната сграда постави работникът от поддръжката със звучния прякор Кольо Шайката, който е един най-ревностните привърженици на зелено-белите. На своеобразната церемония присъстваше и временният стопанин на комплекса Иван Чапов, в чийто мандат тревното покритие, погълнало над половин милион лева народна пара и изправено под угрозата да залинее, придоби желания перфектен вид.

В дома на пиринци обаче възникна друг неочакван проблем, който изстреля на стадиона експертна комисия от специалисти по подпочвени води. Тревогата предизвика появилият се теч по стените на съблекалнята и съмненията, че това може да застраши целостта на административната сграда. Експертите веднага се заеха с проучване на причините за избиването на влагата и мерките, които трябва да се вземат за навременното отточване, преди да е станало късно.

9 коментара
06 Юли 2011 03:23 | чичо Митко
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

кольо шайката -ха ха ха ха параджията, който краде нафта под доволния поглед на предишния шеф на"спортни имоти" кирчо ваклинов
ето такива лумпени от сс доведоха до..... закриването на футбола в града ни


06 Юли 2011 05:39 | ФЕН
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Последния успех на измамника и лъжеца Паскалев и Смръдлиева.


06 Юли 2011 11:11 | боби
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

пирин сс (смешни селяни) -гробокопачите на пиринката


06 Юли 2011 11:41 | ...
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

погребаха пирин


06 Юли 2011 12:23 | KO4O
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

СЕГА ДА ЧАКАМЕ КОГА ЩЕ РАЗПЕЧАТАТ ПОМЕЩЕНИЯТА. ЗАЩОТО ПОМЕЩЕНИЯ ФУТБОЛ НЕ ИГРАЯТ - ИГРАЯТ ХОРАТА. ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ КАТО СИ ТРЪГНАТ ПАСКАЛЕВ ЛЕВ ЛЕВ И ЕЛЕЗОВ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ.


06 Юли 2011 13:39 | Кефал
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Много се кефихте когато това се случи с Беласица, нека ви е сега!


07 Юли 2011 11:55 | Яне Сандански
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ех, Наков, ех помияри, които го докарахте в Джумаята на това кюстендилско теле, защо не съм жив или е така малко да мога да стана, двете околии тесни ке ви се видат пасляри долни гадни .


07 Юли 2011 15:47 | 12345
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

абе, а докато момчетата от фен клуба пирин сс се опитваха да спасят клуба, вие къде бяхте бе помияри, дето сега пишете помиярските си коментари, дрисльовци????? 2


07 Юли 2011 17:42 | БЛАГОЕВГРАДСКИ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Сега всички се правят на паднали от Марс, а когато трябваше да се спасява отбора какви ги свършиха. Хората на Елезов се омазаха здраво, заедно с работодателите им от общината - сега просто да се скрият в миша дупка и да не се обаждат.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар