Закриват сезона с мотокрос в с. Самуилово

16 ноември 2010 00:08   3 коментара   24413 прочита
Кирил Стоянов
Кирил Стоянов


Кирил Стоянов

Кметът на Самуилово Кирил Стоянов отправи покана към национални състезатели и мотоклубовете от Югозапада за участие в мотокроса в петричкото село в събота. Ще бъде хубаво, ако всички се отзоват и стане традиция закриването на сезона да бъде на нашата писта, заяви К. Стоянов. Самуиловският управник изпрати скиците на имотите, по които минава самуиловската писта, на Тотю Чакъров, който отговаря за проекта и дизайна на Българската федерация по мотоспорт.

Чакъров се е заел с проектирането на нова писта край Самуилово на ниво за провеждане на кръг от националния шампионат. Проектът е готов, но той трябва да бъде съобразен с имотите, по които минава съоръжението. Заедно с проекта на мотопистата Стоянов ще внесе в Общинския съвет в Петрич предложение за преотреждане на общинските имоти за изграждането на писта.


Още за: К. Стоянов   покана   мотокрос   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
16 Ноември 2010 08:33 | никомотор
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Поздравления Кмете, от такива спортни хора като теб - България има нужда.


17 Ноември 2010 15:59 | от селото
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

каква писта бе кмете, хората ги сзпратиха в тополница и препечене а ти говорш за имотите на хората, кои схе е този които ще се съгласи д му се отнеме имота за писта, само ти да печелиш, къде са парите от събора. Но ще доиде момента когато ще трябва да кажеш каде са парите и за много други работи които вършеш. Селото ти няма вече никакжо доверие.


18 Ноември 2010 09:38 | самуиловец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

до този който се пише че е от селото . Абе шизофреник такъв май не знаеш даже кой кмет изпрати хората в препечене и че тая земя на която е пистата е общинска а не частна и май не си от Самуилово Петричко а от Самуилово Сливенско а може би не си си изпил хапчетата преди да прочетеш хубаво статията .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар