За изненада на шефовете си “Малеш” зимува на върха без загуба в 18 мача

01 декември 2009 00:16   2 коментара   19117 прочита
К. Орманлиев
К. Орманлиев


К. Орманлиев

Хегемонът в Югозападната “В” група “Малеш” завърши ударно полусезона с внушително 5:1 на гости на “Ботев” /Ихт/ и остана единственият отбор, който не допусна поражение в изиграните 18 есенни мача. Избраниците на Пламен Мицански окупираха върха със 17 победи и едно равенство, което е безспорно доказателство за класа. Футболистите ни изненадаха приятно. Ако някой ми беше казал преди началото на първенството, че ще приключим без загуба есента, щях да му се изсмея, чистосърдечно, но и с видимо задоволство коментира изпълнителният директор Кирил Орманлиев.

На терена в Ихтиман имаше само един отбор - този на гостите. Всякакви илюзии поне за достойно представяне у домакините се изпариха още преди изтичането на първия половин час на неравностойния двубой. Атанас Топалов изригна с три попадения още в началните 15 минути. Таранът откри след заучена комбинация и подаване на задна греда от Вакареев, след това удвои с глава и оформи хеттрика си с техничен изстрел покрай вратаря. В 28-та мин. се разписа Александър Симеонов, а в 70-та мин. разгрома фиксира младоженецът Марин Георгиев.

Преди него ботевци върнаха 1 гол за протокола. Треньорският щаб даде почивка на Краси Стоянов и на Деян Постоловски, който се прибра в родната Македония в очакване на 17 декември, когато ще бъдат премахнати визите със западната ни съседка. Нямаше ги и контузените Вангел Стоянов и Атанас Шопов. Травма извади преждевременно от игра Симеонов, на полувремето на стража Боби Стоянов му прилоша и отстъпи мястото си в рамката на Тодор Димитров. Наставникът Мицански назначи за следващите две седмици тренировки през ден, преди да разпусне отбора във ваканция.

“МАЛЕШ”: Б. Стоянов /46-Т. Димитров/, Шекеров /55-Бл. Станков/, Сандев, М. Станков, Атанасов, Дафков, Вакареев, Жежев, Топалов, Симеонов /40-Саватов/, М. Георгиев.

2 коментара
01 Декември 2009 13:39 | УУУУУУУУУУУ
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

кажете колко ви е струвало това постижение.


01 Декември 2009 14:59 | УУУУУУУУУУУ
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Микрево е гробница.А другия полусезон ще се скъсат да продават мачове.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар