Втори футболист напусна закъсалия "Пирин" /ГД/ в посока Банско

19 януари 2011 00:16   4 коментара   32589 прочита
В. Панайотов
В. Панайотов


В. Панайотов

Кр. Горанов се върна от САЩ

Втори футболист на закъсалия с подготовката "Пирин" (Гоце Делчев) се насочи към Банско и най-вероятно от пролетта ще заиграе в тима на козлите. След Зефир Катунчев, вместо да чака развитие около съдбините на неврокопчани, да намери нов тим опит прави и Васил Панайотов. Евентуалното му привличане може да стане факт само след окончателното одобрение на треньора Воин Войнов и изпълнителния директор Красимир Горанов, който отговаря за финансовите аспекти в отбора. Той вече се прибра от САЩ и без забавяне започна работа. Именно с него разговаря юношата на "Левски" вчера сутринта и след обяд се включи в тренировките.

Разговаряхме с Васил и по принцип имаме договореност между нас. Все пак последната дума ще бъде на треньорския щаб, който ще прецени дали ще пасне на концепцията му. Ние искахме да го привлечем още преди първенството, но тогава той избра Гоце Делчев. Това обаче не означава нищо и сега ще трябва да докаже своето място при нас. В реда на нещата е да разговаряме и с неговия клуб, не само да ги уведомим, но и за да уточним някои детайли около евентуалното му преминаване в "Банско", коментира Кр. Горанов.

Неврокопчанинът има оферти от други клубове, но не бърза да прави голям скок и предпочита да е по-близо до родния си град и постъпателно да гради кариера. Той дойде през лятото в "Пирин" /ГД/ от "Левски", след като не успя да се договори с Монтана, където уж бяха готови да го задържат. Васил Панайотов направи силни мачове с екипа на гоцеделчевци и през есента се превърна в основна единица в селекцията на Димитър Соколов. Това му отреди челното място в класацията за най-перспективен млад състезател "Юлиян Манзаров", след есенния полусезон.

При положение, че Зефир Катунчев и Васил Панайотов финализират отношенията си с Банско, неврокопската колония в отбора ще нарасне на внушителните 7 души, след като в курортния град вече играят Димитър Крушовски, Борислав Хазуров, Атанас Лясков, Костадин Янев и Георги Калайджиев.

4 коментара
19 Януари 2011 12:28 | Bansko
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Искаме А група


19 Януари 2011 14:05 | goce
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

искате пиле гоцеделчевско задушено в гащи


19 Януари 2011 18:08 | alexandar
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

супер смешен футболис отрепка


21 Януари 2011 21:35 | viktoriq
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

а бее александър момчето си е много добро ии като не го познаваш не приказвай тъпотии бее .. смешник си ти.. отрепка си ти бее..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар