Вратарски грешки провалиха 17-г. орлета срещу моряците

14 ноември 2011 00:18   2 коментара   11585 прочита

Юношеската формация на 17-годишните орлета допусна домакински провал 0:2 срещу "Черно море" в елитната група, но запази преднината си от 7 г. над чертата на изпадащите. Националът в рамката на зелено-белите Филип Димитров сгреши фатално и при двата гола на съперниците.

При първия преди почивката стражът се поколеба дали да пресече центриране от фланга и Ангелов се възползва. Секунди след подновяването на играта за втората част при опит да изчисти топката Филипов улучи тялото на Иванов и след рикошета кълбото влетя в мрежата. След последния съдийски сигнал на санданчанина Иван Бабанов наставникът на моряците Радослав Боянов заяви, че това е бил най-силният мач на отбора му за сезона. В събота отново на базата в село Покровник гостува "Черноморец" в отложен заради изборите миналия месец двубой, с който се закрива есенният полусезон.

В друг сблъсък от кръга през уикенда с четирима кадри на "Пирин" в стартовата 11-ка тимът на "Левски" срази на Герена с 4:0 "Берое". Първото попадение в 5-та мин. вкара благоевградчанинът Борислав Цонев. Треньорското доверие да започнат титуляри оправдаха и неговият брат-близнак Радослав Цонев, Любомир Илиев и Мики Орачев.

2 коментара
14 Ноември 2011 08:29 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЖАЛКО


14 Ноември 2011 16:01 | ,
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Докато Андонов си налага неговите няма да стане. истинския Пирин има по-качествени и те трябва да играят.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар