Вместо за Банско голаджията Б. Кондев игра за аматьорите от Разлог и отлетя за Азербайджан

21 януари 2011 00:20   3 коментара   28539 прочита
Ив. Стойчев
Ив. Стойчев


Ив. Стойчев

Нападател от “Скрита сила” /Мъдрево/ с прякор Гундито порази на два пъти пиринската мрежа

Третодивизионният “Пирин” /Рз/ тръгна в зимните контроли с класическо поражение 0:3 срещу трансферния хит “Лудогорец” на игрището в санданското село Вълково. Разложани обаче хвърлиха бомбата с появата в състава им на голаджията Борис Кондев. Таранът, който скъса договора си с елитния “Пирин”, бе считан за сигурно попълнение на професионалистите от “Банско”, но предпочете да се присъедини към аматьорите от родния си град.

Старшията Иван Стойчев поясни, че засега футболистът само поддържа форма с тима в очакване на оферти от чужбина, но е дал принципно съгласие да помогне в битката за първото място в Югозападната “В” група при провал на задграничните планове. Веднага след края на спаринга с разградчани стана известно, че Кондев е желан от бившия си треньор в Благоевград Наджи Шенсой, който го иска в настоящия си клуб “Туран”. Нападателят трябваше да лети снощи за бившата съветска република.

В двубоя срещу хората на Ив. Стойчев “Лудогорец” хвърли цялата си ударна мощ, сформирана от една дузина играчи със стаж в групата на майсторите. Първото попадение вкара след четвърт час игра Даниел Димов, точен мерник на два пъти през второто полувреме демонстрира резервата Сюлейман Шакиров-Гундито, привлечен от отбора с култовото име “Скрита сила” /Мъдрево/. Дебют в селекцията на победените направи крилото Александър Методиев, играл за последно в “Места”. В лагера на домакините определиха цифровото изражение на загубата за нереално. Резултатът лъже. Яд ме е, че от 7 чисти голови положения не вкарахме поне едно.

Пропуските бяха хроничната ни слабост цяла есен, продължават и сега. В същото време допуснахме нелеп първи гол от ъглов удар и други два след наивни грешки в защита, коментира наставникът Стойчев. Очаква се днес с отбора му да започне подготовка ексорлето Светослав Георгиев. Опитният защитник е гласен за заместник на завърналия се в “Пирин” /Бл/ Димитър Коемджиев. Дупничанинът попълни армията на безработните в разгара на есенния полусезон, когато бе натирен от “Вихрен”. В селекционните сметки влиза и халфът Златко Богоев, който напусна през лятото в посока “Малеш”, а от началото на януари пробва късмета си в Сандански, където обаче курсът е да се налагат местни кадри.

“ПИРИН” /РЗ/: Добрев, Фикиин, Илиев, Тунтев, Руйчев, Раданов, Янкулов, Ас. Георгиев, Б. Кондев, Т. Пандев, Върсанов /Кръстев, Вл. Христов, К. Петров, Шопов, Калоянов, Ал. Методиев/.

“ЛУДОГОРЕЦ”: Григоров, Дечев, Жеков, Дреновички, Йорданов, Дюлгеров, Златковски, Димов, М. Александров, Ремзи, Колев /Михайлов, Шоко, А. Павлов, Шакиров, Комитов, В. Йорданов/.


Още за: Б. Кондев   ФК Пирин /Рз/   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
21 Януари 2011 10:37 | Т.Т.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хьм.... какъв хубавец...


21 Януари 2011 19:52 | 11
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

наркоман


23 Януари 2011 13:12 | абре ей...
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

абре от кога ви думам, че това не е тренера на разлог. това си е едно протеже на сегашната управа ама и председатело на клубо/кмето де? /нема как да го махне оти не му дават некои??? иначе красимир разбира от спорт ама е-пустата политика му изеде главата. за наркоман незнам ама за лиглио с документ за тренер и вие гледате. расипа отборо




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар