“ВиК” спря водата за стадион “Христо Ботев” и закопа 500 000 лв. от джоба на данъкоплатците

25 февруари 2010 00:20   10 коментара   17906 прочита
К. Ваклинов
К. Ваклинов


К. Ваклинов

Шефовете на орлетата сюрпризирани от новината със стара дата, че са изпреварени от “Левски” за терена в Кюстендил

Фирма “ВиК” спря водата за стадион “Христо Ботев” в Благоевград, където общината закопа 500 000 лева от джоба на данъкоплатците за подмяна на тревното покритие. До драстичната мярка се стигна заради незаконния водопровод, изграден за поливане на терена. Съоръжението е построено и пуснато в действие без нужния комплект разрешителни документи, алармираха местни парламентаристи преди няколко седмици и предизвикаха проверка, която потвърди нарушението. Очевидци на гласуването на казуса в пленарна зала разкриха шокиращата за футболната общественост подробност, че предложението за спиране водоподаването към комплекса на “Дъбравска” 1 е било подкрепено от притежателите на акции в клуба Васил Миладинов и Димитър Урдев.

Двамата футболни деятели не счетоха за нужно да обяснят вота си и внесоха своя дял за задълбочаване на конфликта фенове-акционери. С водния проблем общинарите ще се занимават чак на 5 март на насрочената за тогава извънредна сесия, стана ясно от дневния ред на утрешната им редовна сбирка, в който е заложено да се гледа бюджетът за 2010 г. Всичките ни усилия досега може да отидат на вятъра, защото точно в този момент теренът трябва да се полива по график 4 пъти на ден, а без вода няма как да стане, притеснен е шефът на звеното-стопанин на стадиона “Спортни имоти” Кирил Ваклинов.

Още една грижа се стовари на главите на клубните босове през вчерашния ден. Пиринските началници научиха от медиите, че са закъснели с има-няма два месеца със заявката да ползват ст. “Осогово” в Кюстендил за мача срещу “Литекс” следващата събота. Теренът в града под Хисарлъка е бил ангажиран още през декември от наказания с лишаване от домакинство “Левски”, който по програма на следващия ден посреща “Миньор” /Пк/. Двата двубоя са заложени за директно излъчване по телевизия Ринг, която държи тв правата на “А” група. Оттам изключиха категорично варианта двете срещи да се проведат в рамките на 24 часа на едно и също игрище, което най-вероятно ще обрече на неуспех каузата на орлетата и ще ги принуди да митарстват в по-отдалечен край на страната.


Още за: стадион   вода   спиране   Още от: Спорт

Принтирай статия
10 коментара
25 Февруари 2010 05:02 | Васе
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Кирчо Ваклинов е за мноу як кьотек по принцип. Хазартаджия, станал с Паскалевата благословия шеф на Спортни имоти. Тва е такава пародия, че думи нямам.


25 Февруари 2010 09:34 | фен
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Кирил Ваклинов от осъден фен за футболно хулиганство от съда в Гоце Делчев го напровиха шеф на спортни имоти. Парцалев / Паскалев / клекна заради 100 гласа ,които му подсигуриха Ваклиновия и неговия ЕКИП. Преди това Ваклинчо смени пет партии и на всякъде го гонеха.


25 Февруари 2010 10:01 | борец
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

колко гласа усгуриха, сам те си знаят, но ск случай не са 100 а много повече, защо не казвате нщо за урдв и младинов, които исато от бщината още пари за отбора, още 500 000 хиляди, щемо се загвори за пари тези двамата са неизмнно там, но питате ли се защо са гласували против водопрвода, защото така им е наредено от герб, и не ги срам да се появяват, все не им стигат парите, какво стана с разследването на имуществото им, снощи разбрах от предаване по тв. око, че днес някои общински съветници имат призовки , но не разбрах за къда /то на хаджигаев какво ли може да му се разбере, гвори едно, сети се нещо почне да говори за друго/ , та на въпроса, ои са тези общински съветници, къде и защо ги призовават, като сте казали а-- катеже и б.


25 Февруари 2010 10:17 | auu
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

фен написа:Кирил Ваклинов от осъден фен за футболно хулиганство от съда в Гоце Делчев го напровиха шеф на спортни имоти. Парцалев / Паскалев / клекна заради 100 гласа ,които му подсигуриха Ваклиновия и неговия ЕКИП. Преди това Ваклинчо смени пет партии и на всякъде го гонеха
ауу ти колко си бос.... вземи смени източника,чее....


25 Февруари 2010 10:18 | auu
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

борец написа:колко гласа усгуриха, сам те си знаят, но ск случай не са 100 а много повече, защо не казвате нщо за урдв и младинов, които исато от бщината още пари за отбора, още 500 000 хиляди, щемо се загвори за пари тези двамата са неизмнно там, но питате ли се защо са гласували против водопрвода, защото така им е наредено от герб, и не ги срам да се появяват, все не им стигат парите, какво стана с разследването на имуществото им, снощи разбрах от предаване по тв. око, че днес някои общински съветници имат призовки , но не разбрах за къда /то на хаджигаев какво ли може да му се разбере, гвори едно, сети се нещо почне да говори за друго/ , та на въпроса, ои са тези общински съветници, къде и защо ги призовават, като сте казали а-- катеже и б.
И Е РЕДНО ДА НАУЧИШ ПРАВОПИСА!!!


25 Февруари 2010 11:11 | сссс
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Научете се да пишете правилно,пък тогава пишете коментари.Ходили ли сте на училище?


25 Февруари 2010 11:56 | Фулвио Коловати
Оценка:
23
 (
111
 гласа)

Мачът между "Левски" и "Миньор" ще се играе на стадион "Славия", така че няма пречка "Македонска слава" и "Литекс" да играят в Кюстендил. За всеки случай е по-добре още сега ръководството на "Македонска слава" да заяви стадион "Осогово" за останалите домакински мачове на отбора до края на първенството, тъй като едва ли е възможно да се проведе мач от "А" група на стадион без трева.


26 Февруари 2010 14:00 | 0000
Оценка:
24
 (
110
 гласа)

Васе написа:Кирчо Ваклинов е за мноу як кьотек по принцип. Хазартаджия, станал с Паскалевата благословия шеф на Спортни имоти. Тва е такава пародия, че думи нямам.
ти си нещастник!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар