"Вихрен" включи новото френско оръжие в групата за Своге

26 февруари 2011 00:10   1 коментар   24308 прочита
Й. Самоковлийски
Й. Самоковлийски


Й. Самоковлийски

След края на вчерашното занимание, насрочено за 14 часа, старши треньорът на “Вихрен” Йордан Самоковлийски трябваше да редуцира групата си от 26 футболисти до онези 18, на които ще разчита при гостуването на “Спортист”. Единственият сигурен отсъстващ от гастрола в Своге е опорният халф Благой Наков. В последния момент ще се анализира състоянието на Мартин Станкев и Румен Карадаков, които пропуснаха втората част от зимната подготовка. Добрата вест е, че капитанът Кирил Андреев и таранът Александър Русков са на линия.

С оглед по-серизното присъствие на офанзивни футболисти в групата Самоковлийски ще включи и французина Ибрахим. Официален дебют в ариергарда на зелено-белите ще направи Вангел Стоянов, който вчера бе картотекиран. Бранителят, който напусна със скандал съседите от “Малеш”, ще си партнира с Цветелин Радев. Празнината, оставена от Наков, ще запълва Юри Иванов, а в атака санданчани ще разчитат на Русков, Гущеров и Станкев, ако щабът реши да рискува с последния.

Готвим се сериозно за този мач. Целта е час по-скоро да напуснем незавидното място в класирането, което заемаме в момента, а това ще стане чрез печелене не мачове и трупане на точки. Паралелно с това задачата е да създаваме колектив, който е в състояние да играе добър и атрактивен футбол, коментира Йордан Самоковлийски. Благоевградският специалист допълни, че в отбора му няма реваншистки настроения заради факта, че именно “Спортист” нанесе първата домакинска загуба /1:3/ на младите гладиатори през есента.

1 коментар
27 Февруари 2011 13:36 | goro
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар