“Вихрен” скочи срещу съдията и терена в Бяла Слатина

08 ноември 2010 00:20   4 коментара   21578 прочита
Георги Манолев
Георги Манолев


Георги Манолев

Шефовете на гладиаторите бесни от измисления фал при гола на домакините, от противниковия лагер претендират за две дузпи

Ръководството на “Вихрен” скочи срещу съдията Видин Стоянов и безобразния терен в Бяла Слатина след злощастната загуба с 0:1 на гости на местния “Чавдар” с 0:1. Победния гол домакините вкараха в даденото от рефера продължение, а за главен виновник за поражението санданчани посочиха арбитъра от София. Този човек буквално ни закла, ограби безочливо труда на 20-годишните момчета в нашия състав. Повлия на изхода на срещата с постоянното накъсване на играта и присъждания в полза на съперника. Фалът, след който последва центрирането за попадението, не съществуваше.

Любопитно е кой и по какви критерии е дал лиценз на игрище, което не става за футбол, избесня председателят на Управителния съвет на “Вихрен” Георги Манолев и в яда си се закани, че ще внесе жалба срещу съдийската бригада. Сериозни критики към свирката на В. Стоянов предявиха и бялослатинци, които претендираха за две неотсъдени дузпи в тяхна полза. От 70-та мин. до края двата състава трябваше да се справят с човек по-малко, след като Чернев провокира Карадаков и главният рефер ги прати в комплект да охлаждат страстите си под душа.

Голобрадите момчета на Йордан Самоковлийски удържаха на натиска на чавдарци в началото и постепенно вкараха мача в предпочитано русло - изнервен противник, хаотични центрирания в наказателното поле на Симеонов и предпоставки за бързи контри в отсрещната половина, за жалост недовели до точен завършващ удар. Секунди преди финала централният защитник на “Чавдар” Кристиян Григоров се извиси над купа от бранители и с глава простреля мрежата, вдигайки на крака 800-те зрители по трибуните.

“ВИХРЕН”: Симеонов, Радев, Дюлгеров, Карадаков, Андреев, Чуркин, Николов, Кръстев, Гущеров /82-Ласков/, Сезар /90-Ребреев/, Станкев /87-Динков/.


Още за: ПФК Вихрен   загуба   ФК Чавдар   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
08 Ноември 2010 10:42 | коко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Любопитно е как ти се се съгласил да си пионка в ръцете на общината. А това че хал хабер си немаш от футбол е повече от ясно. гледай да фанеш и ти некой лев от футболо в сандански па догодина като ги вкараш в селската лига нема да има отдека да крадете.


08 Ноември 2010 11:35 | !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

смотльо, крива ти е козо опашката, а там у вихрен сичките сте дупелизци и некадърници епа оне максим иде ли на работа бе шефе та му давате заплатка ама нали е човек на съдията янев го дражите там дражте го плащайте му пиячките по кръчмите


08 Ноември 2010 11:45 | АЗ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТОВА МОМЧЕ ГОШКАТА МАНОЛЕВ НИКОГА НЕ Е РАЗБИРАЛО ОТ ФУТБОЛ ШУШУМИГА


08 Ноември 2010 23:36 | ти
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

абе не само тая шушумига ами и мазнока Бакалов е там на хранилка иначе по цел ден продава безалкохолно на пазаро ало кмете какво става така ли се бориш с кризата сички лакеи на стадиона максим, бакалов тея двамата вонка кмете те и без това не одат на работа само заплати имдаваш




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар