“Вихрен” и “Септември” развалиха договорката за мач помежду си с оправданието ужасни терени

05 февруари 2011 00:20   1 коментар   24707 прочита
Методи Стойнев
Методи Стойнев


Методи Стойнев

“Къса памет” провали спаринг между съседи

Втородивизионните “Вихрен” и “Септември” развалиха договорката за мач помежду си днес следобед и отвориха пробойна в игровите си планове. Първоначалното споразумение на двата отбора беше спарингът да се състои на стадиона в Симитли. Изпълнителният директор на домакините Методи Стойнев уведоми в последния момент щаба на гладиаторите, че теренът в градчето край река Струма е в ужасно състояние след сблъсъка с благоевградския “Пирин” по-рано през седмицата и не предлаги условия за нормален футбол.

Шампионът с “Литекс” и “Локомотив” /Пд/ излезе с компромисно предложение санданчани да домакинстват на срещата, но получи отказ. Тревното покритие при нас се нуждае от спешни спасителни мерки, след като бе ползвано интензивно напоследък от шампиона “Литекс”, така че на практика е неизползваемо, мотивира се административният шеф на тима от курортния център Максим Иванов. Според друга версия хората от двата лагера са се усетили, макар и със закъснение, че още във втория пролетен кръг на Западната “Б” група точно след месец излизат един срещу друг и треньорите се притеснили да не би противникът да разконспирира шампионатните им козове. Вихренци започнаха спешно да търсят съперник, с който да заместят провалената проверка, и се обърнаха към “Банско”.

Оттам обаче отклониха поканата на санданчани с обяснението, че няма как да ги вместят в програмата си, максимално натоварена с вчерашния двубой срещу “Етър” и понеделнишкия с “Видима”.

1 коментар
06 Февруари 2011 00:51 | BG - man
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Голямата новина на деня е, че двата отбора на Сандански и Симитли си разволили мачлето... Грандиозен проблем, очаквах заради това да спрат и протестите в Египет...
Ентусиастите от Малеш не се дадоха на ШАМПИОНА "Литекс" с 12 души, ама те са селяни прости и ги здухваме в долния ляв ъгъл на невидимата страница... Важното е, че "орлетата" пак не губят из помашко... ПРИОРИТЕТИ, ПРИОРИТЕТИ, ама чии, драги спортни редактори???




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар