Венци Стефанов избухна, сравни Бербатов с поп Кръстю!

20 октомври 2020 12:10   9 коментара   10672 прочита


Членът на Изпълкома обяви къде се намира заровеното огнище на българския футбол и посочи, че там се крие спасението

„Знам, че Петър Величков ще се кандидатира за президент на БФС. Знам и кои хора са в обкръжението му. Той е член на Изпълкома, уважавам го като такъв и като бизнесмен“, коментира пред Блиц президентът на Славия Венцеслав Стефанов относно новината, която първо нашата агенция разпространи вчера – че Петър Величков поглежда към трона във футболната ни централа. „Аз не мога да приема хората, които застават зад него.

Те не могат да бъдат лицето на българския футбол, те ще гонят собствените си интереси. Смятам, че начело на БФС трябва да застане човек, който в детайли познава проблемите в спорт №1 у нас и знае как да ги разреши. Да знае в детайли как се ръководят деца, юноши, младежки и мъжки национален отбор. Знаете ли къде се намира в момента заровено огнището на българския футбол – в училищата и в аматьорските отбори.

Някой трябва да го разрови, да му даде шанс да диша, защото там се крият основите. Огнището в момента е замряло – не тлее, камо ли да гори. Нужно е някой да го запали, за да тръгне огънят на промяната. Петър Величков с Димитър Бербатов ли ще прави това?

Бербатов, който предаде България през 2010 година?! Браво и поклон пред успехите му в Германия и Англия на клубно ниво. Но дотук. Само фактът, че се отказа да играе за България, показва, че е свършен за българския футбол. Знаете ли защо Бербатов не се кандидатира, а подкрепя друг? Защото го е страх, че ще загуби!

Така му е най-лесно – стои в сянка. Не успее ли кандидатът му, Митко няма да е виновен. Митко нищо не губи. Успее ли обаче кандидатът му – ще е герой. Дребен тарикатлък е това. Истината е друга.

Бербатов не става за ръководител. Той ли ще оправи юношеския ни футбол, след като на родния си отбор Пирин две топки не е купил? Вероятно от сиромашия. А както е свикнал да се отказва от България, ако неговият човек стане президент и той влезе в Изпълкома, може след време пак да се откаже, защото Иван Петров или Петър Иванов не му е симпатичен.

Казвал съм преди, че Бербатов е предател. Сега ще ви кажа и нещо друго – абсурд е някой него да го издигне за кандидат за президент на БФС. Все едно поп Кръстю да го издигнем за премиер на България! Чух и за един юрист, че се целил в поста президент на БФС, ама трябва да го намерим трезвен… Че рядко му се случва. Не ме питайте за името“, завърши членът на Изпълкома.


Още за: Бербатов   Венци Стефанов   БФС   Още от: Спорт

Принтирай статия
9 коментара
20 Октомври 2020 15:07 | от запознат
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

А бе и аз казвам че не ставаш за нищо - ама другите казват друго . И много други казват че си свиня ама други казват че не си . Колко Бербатов е донесъл на България такива като тебе лайноклеци още хиляди години не могат да допринесат . Гледай си кочинката и не се превъзнасяй много - мястото ти е там.


20 Октомври 2020 15:10 | от кукуряхцево
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

А бе и аз казвам че си пълен инвалид във футбола ама ти се занимаваш с футбол.


20 Октомври 2020 16:38 | България
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Венци е много прав във случая. Бербатов е един егоист, само личните интереси е гледал през цялата си кариера. Ако имаше малко мозък, един свестен бенифис щеше да си направи? Ама я ако се охарчи??? Марикостински Бег


20 Октомври 2020 17:33 | аз
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

браво бат Венци...


20 Октомври 2020 18:17 | ���. K������� ������
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Какъв член на изпълкома е тази свиня венци?
Та той си е просто един х*й :)))


20 Октомври 2020 19:44 | �� ���
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

СИКАДЖИЙСКА МУТРА 845


20 Октомври 2020 21:05 | Гри
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гнусна дебела свиня


20 Октомври 2020 23:17 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ТОВЕ БОКЛУК ВЕНЦИ СТЕФАНОВ Е ЗА ЗАТВОРА.


21 Октомври 2020 09:32 | Какатумба
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ДИВИ БЛАГОЕВГРАДСКИ СЕЛЯНИ!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар