Венци Стефанов: Бербатов гледа отвисоко, той е голямата работа

20 ноември 2019 11:52   5 коментара   15974 прочита


„Няма да се учудя, ако и Йоло Денев се кандидатира за президент на БФС“, заяви членът на Изпълкома към БФС в оставка

Президентът на „Славия“ и член на Изпълнителния комитет към Българския футболен съюз в оставка Венцеслав Стефанов заяви, че не смята за подходящи за следващ президент на централата Любослав Пенев и Димитър Бербатов.

Той заяви, че очаква доста познати имена да бъдат сред кандидатите на предстоящия конгрес, който трябва да бъде насрочен за 2020 г. На него трябва да бъде избран наследник на Борислав Михайлов, който подаде оставка след 14 години начело.

„Много мераклии има да станат шефове на футболния съюз. Има си дежурни, които от много години искат да станат. Те смятат, че там е една безгранична власт, взимат се едни пари… В момента в България всеки разбира от футбол и иска да стане президент на БФС. Ще видите, като дойде време да се прави Конгреса. Няма да се учудя, ако този Йоло Денев се кандидатира. Аз не бих“, заяви той в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ.

„Емил Костадинов е кротък човек, той не страда от болни амбиции. Би ставал за президент, но той не обича да се навежда. Любо Пенев е добро момче, играе хубав тенис, разбира от футбол, но тук трябва голямо чувство за отговорност. Това са 600-700 клуба. Не е само да седнеш и „Знаеш ли тук, ляво, дясно“. Бербатов много отгоре гледа на всичко. Той е голямата работа. Тук трябва един човек, който обича деца, обича футбола. Това нещо си иска доказан човек, който може да създава“, добави той.


Още за: В. Стефанов   шефове   съюз   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
20 Ноември 2019 13:00 | Камачо
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

До кога тази свиня Стефанов ще трови ефира и ще се изживява, като разбирач от футбол. Митко Бербатов, Любо Пенев и много други са хора, които са дали много на футбола в България. Благодарение на такива, като тях в света знаят, че има такава страна. А тази свиня цел живот послушко, на службите, Маджо и други босове на СИК. На този и други в БФС трябва със закон, да и забранят да ходят на мачове, не пък да са ръководство на БФС.


20 Ноември 2019 16:52 | Щерьо
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Чичо Венци чичо Венци синът ти е на Витошааа:)


20 Ноември 2019 17:28 | 11111
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТ КАТО ОРГАНИЗАЦИЯ!
НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ МНОГО ОТДАВНА, САМО ПАРИ СМУЧАТ ОТ ДЪРЖАВАТА.
КАТО СЕ НАУЧАТ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ ДА СИ ОТВОРЯТ НАНОВО СЪЮЗА- СРАМ!


20 Ноември 2019 21:08 | Боко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тука е прав бате Венци мяха, имат резон думите му че президент трябва да е някой който обича децата, да има чувство за отговорност, да създава, евала свиньо, тук позна


21 Ноември 2019 13:34 | зрител
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Щерьо написа:
Чичо Венци чичо Венци синът ти е на Витошааа:)

Малоумник безверен... Грях ти на душата, пепел ти на езика... Нямам думи просто, как може да изречечеш такова нещо, а па и да се усмихваш...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар