В. Станчев: “В Разлог няма елементарни условия за футбол”

27 август 2013 18:41   3 коментара   9681 прочита


Ръководството на „Ботев“ Враца сезира Спортно-техническата, Дисциплинарната и Съдийската комисии към БФС за скандалното, според врачани, съдийство на главния рефер Ангел Ангелов и неговите помощници на мача с „Пирин“-Разлог. Двубоят завърши при резултат 2:1 в полза на домакините, като това бе първа загуба за Ботев от началото на шампионата.

 

„Вече минаха три дни от мача и колкото повече времето минава, толкова повече убедеността ни става все по-голяма, че това, което се получи е много далеч от професионалния футбол и е недопустимо. Ние сме подготвили необходимите документи придружени с видеоматериал. Не е моя работа да коментирам съдиите и да давам оценки, но моя работа е защитавам отбора , когато се случват ненормални неща“, коментира спортният директор на „Ботев“ Валентин Станчев.

 

Той е убеден, че за спорните ситуации в мача не може да става дума за грешка. „Не може един човек да сгреши 19 пъти в полза на само на едната страна. Ако е грешка щеше да се греши в полза и на едните и на другите, но такова нещо нямаше. Имаше тенденция, но от какво е продиктувана не искам и не мога да коментирам“, допълни Станчев.

 

Според спортния директор проблемите за отбора са започнали още преди началото на мача, когато футболистите са били принудени да вървят по пътечки за да не закъснеят за двубоя, тъй като Разлог е разкопан.

 

Лъчо Петров


Още за: условия   футбол   Разлог   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
27 Август 2013 19:15 | истината
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

а бе влах скапан много бързо забрави как ти течаха сополите като войник на игрището в Бачево и щеше да играеш за Разлог


27 Август 2013 22:49 | Иван
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Айdе маймун тъп, нали знаеш на кривият и вълната му пречи. Марш да те няма у Румъния, влашки, миризлив мангал....


30 Август 2013 00:51 | Санданчанин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А във Враца и гарга не каца... а за некомпетентността ви във футбола да не говорим говежди подлоги такива!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар