В Симитли не се хващат на белослатинските въдици

02 април 2011 00:08   1 коментар   11246 прочита
Ю. Васев
Ю. Васев


Ю. Васев

В лагера на “Септември” цари пълна мобилизация за днешния мач с “Чавдар” /БСл/, въпреки проблемите на гостите от Бяла Слатина, които идват с нов наставник. Както е известно, досегашният им старши треньор Бойко Величков и помощникът му Ивайло Петров-Пифа напуснаха по средата на седмицата с обясненията, че футболистите бойкотират заниманията и няколко от тях смятат да си тръгнат, защото дълго не са получавали пари.

Не се хващаме на такива въдици, предстои ни сблъсък със здрав отбор, който разполага с всичките си титуляри, доколкото знам, заяви наставникът на “Септември” Юри Васев. В същото време ние не можем да разчитаме на трима основни състезатели - вратаря Иван Църваришки и защитниците Цветелин Ралчовски и Васил Кацарски, които са наказани за 1 мач. Това че “Чавдар” идва след треньорска смяна също не е плюс за нас.

Много често в такава ситуация състезателите дават всичко от себе си да се докажат пред новодошлия специалист, допълни Ю. Васев. Съществува голяма вероятност в групата да бъде включен халфът Янко Костурков, който пристигна в тима от Симитли за началото на пролетния полусезон, но имаше да наваксва с подготовката.

1 коментар
02 Април 2011 12:27 | ЧЕТЕТЕ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Стадионът в симитлийското с. Железница, тотално унищожен

Теренът е бил отдаден под наем, на зетя на кмета Апостолов - Христо Миленков за земеделско ползване на смешно ниска цена
Миленков предоставя терена на „Главболгарстрой" за складиране на инертни материали за сумата от около 2000 лв.
При проверка на Икономическа полиция се оказва, че документите са изчезнали
Апостолов в продължение на 4 години лъже хората, че ще възстанови стадиона




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар