В "Малеш" оправдаха бойкота за пари на футболистите с психологическата преумора

05 октомври 2011 00:20   11 коментара   20633 прочита
В. Чиликов
В. Чиликов


В. Чиликов

Преотстъпването на лиценза за "Б" група засега не стои на дневен ред, увериха клубните началници

Ръководителите на закъсалия финансово "Малеш" сътвориха поредния прецедент в родния футбол в опит да изместят центъра на вниманието от тоталното безпаричие в клуба, като оправдаха отказа на футболистите да тренират миналата седмица с психологическата преумора. Хората на Пламен Мицански отдавна забравиха цвета на парите и я карат на мускули, но търпението им вече е на изчерпване.

Напрежението в съблекалнята достига връхната си точка и заплашва да избие в бойкот на някой от шампионатните мачове, предупредиха потърпевши играчи, които доскоро отказваха да коментират трагичната ситуация, а само преди няколко месеца от тяхно име шефовете им разпространиха декларация под мотото "Един отбор - едно семейство", с което парираха разкритията за хроничното безпаричие. Завесата за случващото се в "Малеш" неволно повдигна през уикенда изпълнителният директор на "Банско" Красимир Горанов, който недоумяваше на всеослушание как неговият отбор се е препънал срещу съперник само на половин тренировка в последните 7 дни.

Срещу "козлите" микревци записаха първата си победа за сезона и поеха глътка въздух в битката на дъното във втория ешелон. Клубният благодетел Валентин Чиликов за пореден път увери, че притесненията за бъдещето на отбора са несъстоятелни. Момчетата не тренираха преди мача с банскалии, тъй като се нуждаеха от психологическа и физическа почивка след серията негативни резултати. Виждате обаче, че продължават да играят, значи нещата при нас са наред. Преотстъпването на лиценза за "Б" група засега не стои на дневен ред, категоричен бе кметът.


Още за: ФК Малеш   Пл. Мицански   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
11 коментара
05 Октомври 2011 06:30 | от МИКРЕВО
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Драги ми футболисти пари няма, Чиликов си отива, спират и вашите облаги. Търсете си нови отбори. Малеш е история... Чиликов всичко съсипа в тази община! Затова всички избиратели от община Струмяни на 23. 10. му бийте шута. Ние от Микрево си имаме кандидат, затова ни подкрепете с бюлетина № 24. Успех Емиле!


05 Октомври 2011 08:08 | Ванката
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Само Малеш оле. Чиликов ще е новият стар кмет колкото и да ги е яд някой хора.


05 Октомври 2011 08:16 | Давай
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Смело Чиликов, Малеш ще остане в "Б" група, а ти ще си отново кмет!!!


05 Октомври 2011 13:47 | КМЕТ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

НА ГЕЯ ЧЕЛИКОВ МУ СВЪРШВАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ И ОТБОРА СЕ РАЗПАДА!


05 Октомври 2011 13:54 | КОКО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Брей, тези футболисти много интелигентни, щом са толкова психически обременини! Сигурно и те като Президенто на отбора-Чиликов/ПОРТИЕРА/, много книги са чели!


05 Октомври 2011 18:07 | струма
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Чили е емигрант след изборите, гледайте да си вземете парите дотогава


05 Октомври 2011 18:58 | струма
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Вземайте парите на чили и гласувайте за Емо


05 Октомври 2011 21:04 | БЛАГОДЕТЕЛ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Вижте какво фенове, отбора го е имало и преди този измислен "президент" Чиликов, дето си играеше с кукли и не знаеше какво е топка и откъде се рита най-вече тази топка, и ще го има и след него.
Спомнете си и традициите на футбола в Микрево, спомнете си и как с доброволен труд и ентусиазъм от хората беше направено игрището в Микрево .


05 Октомври 2011 21:11 | фен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не плювайте футболистите. Те са хора като всички, които правят това, което могат, за да си изкарват хляба. Това, че ги лъжат и манипулират няма общо със спорта.
Дръжте се момчета, всичко ще си дойде на мястото по естествен път и ще бъдете по-добре.
Успех


05 Октомври 2011 21:16 | Смях
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Тоя като го гледате на снимката, дали ви приличана спортен "мъж"??? :}}}


05 Октомври 2011 22:06 | jiji
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ДО СМЯХ: Прав си не ми прилича, даже се съмнявам дали се е събличал в час по физическо.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар