В Хаджидимово избират спортист на годината измежду футболистите

15 декември 2010 00:14   2 коментара   20734 прочита

Феновете в Хаджидимово за пети път ще излъчат спортист на годината в града, а всички позиции бяха окупирани от представители на местния футбол. Своеобразен рекордьор в класацията е капитанът на ФК “Места” Георги Шишков, който няма празно от учредяването на приза. Негови конкуренти ще бъдат Юсеин Чивелиев, Илия Рахов, Ангел Чилев и вратарят Иван Симеонов, като според предварителните прогнози последните двама са основни претенденти за първото място.

Треньор на годината и избор на най-преспективен млад състезател са другите две категории, за които върви гласуване по телефона и чрез интернет. В първата отново място намериха представители на футболния клуб - наставниците в ДЮШ Ангел Кирчев, Димитър Попадинов, Халил Чикаров и на представителния отбор Атанас Пецев, както и едно от златните момчета на хаджидимовския футбол с шампионска титла през 80-те години на миналия век Иван Терзиев. Талант номер 1 ще се излъчи с вота на треньорите в школата и на мъжкия състав.


Още за: фенове   спортист   Хаджидимово   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
15 Декември 2010 23:05 | СТОЯНОВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ДИМИТЪР БОЗОВ е много пред тези анонимници, спечелил е много областни турнири по шахмат, само с краката ли се спортува в това градче.


16 Декември 2010 07:05 | LAZAR LAZAROB
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой глупак номинира този некадърник Чивелиев , та той не игра нищо. Този го нямаше никакъв цял полусезон. А защо не Масарлиев? Та той има повече голове от него.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар