В Дупница посрещнаха четвъртите в Европа като шампиони

28 юли 2010 00:18   4 коментара   19880 прочита
Петър Арбов
Петър Арбов


Петър Арбов

Спортното съсловие в Дупница посрещна като шампиони младите бейзболисти от града на барикадите, които станаха четвърти в Европа на първенството на Стария континент за кадети в холандския град Айндховен. 15-годишните таланти от школата на “Девълс” съставляваха изцяло националния отбор на България в страната на лалетата и надминаха всички очаквания. Самото класиране за финалите в ниската земя беше определено като значителен успех от родните спецове в американския спорт.

Избраниците на треньорите Любомир Георгиев и Иван Пасков предприеха изнурителен воаяж с микробуси най-напред до Полша, където направиха генерална репетиция в турнир в Котно, а оттам директно отпътуваха за Айндховен. Първи прегърнаха момчетата клубният им президент Петър Арбов и техните родители. До края на седмицата героите с бухалки ще получат заслужени награди от местната община и кмета Атанас Янев.


Още за: шампиони   бейзбол   Дупница   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
28 Юли 2010 08:50 | Хихо
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Тоя на снимката е егати матурицата.


28 Юли 2010 09:38 | БРАВО!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Браво на дяволчетата, които вече години наред издигат авторитета на града! Браво на страхотните треньори Любо Георгиев и Иван Пасков, които се раздават и знаят как се създават шампиони! За пореден път Дупница трябва да се поклони и да ръкопляска силно!
Честито на Любо и Иван и техните дяволчета и още много много успехи!


28 Юли 2010 12:11 | АНГЕЛОВА
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ЧЕСТИТО НА ДЯВОЛЧЕТАТА ,БРАВО, А НА ВСИЧКИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ИПОМАГАТ БЛАГОДАРНОСТИ.


28 Юли 2010 18:45 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

не забравайте, че в сьстава на юношите не са само и те , а 80% от югозапада т.е. има и от школ`то на Благоеградския клуб . Това че водят дупничани с 1 човек повече , не че нищо не значи , просто колективноста и сработването на младежта и градивна , и имат потенциал за развитие. БРАВО на всички , колектива прави силата !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар