Утре теглят жребия за първото online Държавно първенство по таекуон- до ITF

23 април 2020 11:17   3 коментара   4193 прочита


За провеждане на състезанието е създадена специална платформа, в която всеки участник изпраща видео клип със своята форма, направено в периода от 10 до 21 април. За петък е предвиден жребият, а самото състезание ще бъде на 26 април и ще се излъчва в ютуб канала на българската федерация по таекуон-до. Заявка за участие са подали 260 таекуондисти от всички клубове в страната. 

Оценяването става след като петимата съдии в реално време изгледат двете форми на двамата състезатели през телефоните и дават оценките, които директно се отразяват в платформата. Именно в денят на самото състезание, ще бъде и големия тест за платформата.

Възможността чрез нея да се организират международни състезания, породи огромен интерес от страна на таекуондисти от други държави. От Гърция и Русия също искат да се включат и да използват готовата платформа. След приключване на този турнир от тези серии, плей сейф България корона челиндж ще се включат руснаците и гърците и така ще се тества платформата, за да се може след това да организира нещо по голямо, като международен турнир или европейско първенство на "Форма". 

За призьорите в отделните възрастови групи ще има грамоти и медали, които ще бъдат изпращани по куриер. Във времето на социална изолация заради Covid-19 Българската федерация по Таекуон- до ITF реши да организира online Държавно първенство в дисциплината „ Форма”.

Марти Иванов


Още за: таекуон-до   жребий   онлайн   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
23 Април 2020 13:01 | ������
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Боли те


23 Април 2020 14:02 | Измет
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Откачени ли сте .....???


23 Април 2020 22:46 | Мартинее
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мартинеее, не трий коментари, трий си грешките...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар