Уреждат по интернет орлетата с мач срещу съперник от Кот Д’Ивоар

14 януари 2011 00:20   3 коментара   17409 прочита
В. Елезов
В. Елезов


В. Елезов

Фенове загряха телефоните до червено с искане да присъстват на общото събрание

Отбор от Кот Д’Ивоар е на път да запълни една от трите свободни дати в игровия график на орлетата тази зима. Тимът с цветистото име “Санта Круз” е участник във втората футболна лига на своята страна и пристига на подготвителен лагер в Самоков от 20 януари до 5 февруари. Според организаторите на екзотичната визита гостите се славят с това, че са дали на света мегазвездата на “Челси” Дидие Дрогба, който в ранен етап от кариерата си е минал през школата на клуба им.

За състава на “Санта Круз” са уговорени общо 4 контроли на българска земя. Освен с избраниците на Костадин Ангелов те ще мерят сили с фалиралия “Рилски спортист” и елитните “Видима-Раковски” и “Академик”. По силата на договорката, осъществена с африканците по интернет от пресаташето Велислав Елезов, спарингът с пиринци трябва да се състои на 25 януари на стадион “Искър” в града-домакин, а при лошо време резервни варианти са терените в Мурсалево и Рилци. Котдивоарците са анонсирали готовност техни футболисти да останат да играят у нас, ако бъдат харесани.

Междувременно редакционните телефони загряха до червено от обаждания на фенове, желащи съдбоносното общо събрание за бъдещето на благоевградския футбол днес от 10.00 ч. на стадион “Христо Ботев” да бъде открито. Непреодолима пречка пред волята на привържениците обаче е тясната зала, в която ще се проведе форумът, и невъзможността за промяна на мястото на провеждането му, заявено в “Държавен вестник”. Двете групировки - фенското сдружение “Бъдеще за “Пирин” и Г-15, призвани да намерят спасителния вариант за най-обичания клуб в Югозапада, пазят дипломатично мълчание и не разкриват намеренията си.


Още за: ПФК Пирин   мач   контрола   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
14 Януари 2011 02:52 | алчо
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ле ле тоя колко е грозен-истиснко квазимодо
а утре най накрая сс пъпчивците отиват в историята на футбола в блг


14 Януари 2011 13:42 | Тони
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Това ако е грозен мъж... :D


14 Януари 2011 15:03 | котуньо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Що не говорите на футболни теми бре мекерета, а се карате дали е хубав елезов. Маймуни - нали искахте акции от Пирин, на ви сега кой ще го издържа. Байкушев ли - та той гледа само келепира, а е и гол като пушка. Да му се чуди човек на акъла на тоя - не си гледа здравето, а тръгнал общественик да го раздава. Боже, боже що ли не си прибереш вересиите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар