Управителният съвет на “Пирин” /ГД/ се раздели на три

24 август 2011 00:12   2 коментара   4687 прочита
Бл. Томов
Бл. Томов


Бл. Томов

За 10 дни 20 човека купиха абонаментни карти

Ръководството на “Пирин” /ГД/ въвежда нова система на работа в търсене на по-голяма гъвкавост и ефективност на управлението. Това съобщи новоизбраният председател на УС Благомир Томов. Клубният шеф поясни, че управителният съвет, по подобие на големите отбори, ще бъде разделен на три тричленни комисии, като всяка от тях ще бъде натоварена с отделни отговорности. Първата ще бъде финансовата, оглавява я бизнес дамата Галя Тинева, която ще отговаря за паричния поток и ще осъществява оперативното наблюдение за приходите и разходите в клуба.

Второто направление е спортно-техническо, което логично бе поверено на бившия футболист Костадин Гуцев. Той заедно с останалите в тричленката ще акцентират в работата си върху чисто спортните аспекти в работата на ръководството, върху работата на ДЮШ и нейното усъвършенстване. Третата комисия ще бъде нормативната, която ще се погрижи работата в клуба да бъде в крак с футболното законодателство. Освен това в нейните прерогативи е изготвянето на договорите с играчите и рекламодателите.

Бл. Томов коментира още, че разделянето на отговорностите не означава, че всяка една от комисиите ще бъде самостоятелна и независима от другите, а всички ще работят в екип. Подчинявайте усилията си за каузата на “Пирин”, не е логично и няма никакъв смисъл да работим поотделно. Разделянето на комисии е начинът да се вършат повече неща, които са нужни за клуба, заключи босът на неврокопчани.

Междувременно стана известно, че вече са продадени първите 20 броя абонаментни и още толкова членски карти, което е повече от добре на фона на 10-те дни от пускането им в обращение. Освен това от клуба предлагат на желаещите да рекламират площи на стадиона срещу заплащане. По неофициални данни вече е налице първият мераклия да постави своето пано до това на фирмата “Тингер”, която безвъзмездно осигурява екипировка на тима.

2 коментара
24 Август 2011 07:47 | oo3
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Фирма "Тингер" на Галя Тинева, "която безвъзмезно осигурява екипировка на тима", а сега ще управлява финансовия поток - интересно.


24 Август 2011 13:25 | Благомир Томов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да, господин Ласков. Пропускателният режим на мачовете на отбора вече се осъществява от феновете. Съвсем скоро ще регистрираме официално фен клуб на "Пирин" и момчетата ще поемат и задълженията си на стюарди. Това уточнихме вчера на среща с представители на МВР Благоевград. Благодаря за препоръките!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар