Ултрасите от “Пирин SS”: За ужас на Байкушев и Галчев ние пак сме тук

07 октомври 2009 00:20   14 коментара   23167 прочита
Н. Галчев
Н. Галчев


Н. Галчев

Шефовете на орлетата обвинени, че пречат на запалянковците да подкрепят любимците си

Скандалът фенове-акционери в Благоевград ескалира с нова сила с твърденията на ултрасите, че шефовете на орлетата съзнателно им пречат да подкрепят любимците си. Повод за поредната доза упреци срещу клубната политика даде провалът на намеренията на привържениците от фенклуб “Пирин SS” да наемат автобус, който да ги транспортира до Стара Загора за мача с “Берое” в понеделник. Ръководителите на ПФК “Пирин” АД стоят зад отказа на транспортната фирма да отпусне договорения рейс, отсече лидерът на “есесовците” Константин Капчин, цитиран от “novsport”. Според неговата версия, босовете на зелено-белите са задействали връзките си и са повлияли на решението на фирмаджиите да се отметнат от уговорката с привържениците за извозването им до града на липите. Бяхме се споразумели за всичко - за цената, кога и откъде да тръгнем, но в последния момент служители ни уведомиха, че нямат свободно возило, ясно под чие въздействие. За ужас обаче на Байкушев и Галчев ние пак сме на стадиона, заяви Капчин на тръгване за Ст. Загора начело на 5 леки коли с фенове, които не спряха да окуражават избраниците на Наджи Шенсой под Аязмото и надвикаха близо 1000-та опоненти на отсрещната трибуна. “Пирин” беше по-добрият отбор, “Берое” не заслужаваше точката. Заслуженото признание излезе от устата на героя от САЩ-94 Красимир Балъков, който изгледа двубоя от официалната ложа.


Още за: ПФК Пирин   фенклуб   скандал   Още от: Спорт

Принтирай статия
14 коментара
07 Октомври 2009 09:17 | Фулвио Коловати
Оценка:
-85
 (
181
 гласа)

Кой го интересуват фенчетата на "Македонска слава" от с. Симитли?! Закрийте най-сетне това футболно недоразумение!


07 Октомври 2009 13:58 | Емка
Оценка:
32
 (
60
 гласа)

Аре стига си се бутал навсякъде, смешник! Земи най-после да си намериш работа, че от такива безделници вече до гуша да му дойде на човек! Айде,Пирин SS, смачкайте го тоя безполезен червей !!!!!


07 Октомври 2009 14:28 | Фулвио Коловати
Оценка:
-58
 (
84
 гласа)

По-добре да безделнича и да ми плащат за това, отколкото да бачкам като луд и накрая на месеца да се моля да ме удостоят с изплащане на трудовото ми възнаграждение, за да не пукна от глад. А вие какво се правите на засегнати от моите писания, като че ли съм написал нещо, което не е вярно. ЯМКС!


07 Октомври 2009 14:32 | хехе
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

плащат ти откъде-от Струмата, май, а? А от всичко,което пишеш знаеш кое е грешното,така че няма какво да ти се казва повече- май те е яд,че си отлъчен вовеки!


07 Октомври 2009 14:39 | Фулвио Коловати
Оценка:
-38
 (
74
 гласа)

Е, кое е грешното?
P.S. От тоя вестник пари не бих взел, тъй като си имам лични съображения и съм злопаметен. Но това е друга тема.


07 Октомври 2009 20:01 | Стоян Костадинов
Оценка:
-15
 (
51
 гласа)

ха ха СС- тия гаврошчета на хитлер оше ли са живи СС-Сьюза на Слепите- и престанете да упорствате ПИРИН е един за всинца ни -Форевар ПИРИН ва ванкосс и нация


08 Октомври 2009 08:47 | вЕрваме ти
Оценка:
13
 (
33
 гласа)

Collovati написа:Е, кое е грешното?
P.S. От тоя вестник пари не бих взел, тъй като си имам лични съображения и съм злопаметен. Но това е друга тема.
да, пари нема да вземеш, ама от сайта им не излизаш, баси смешното!!


08 Октомври 2009 09:48 | Фулвио Коловати
Оценка:
-52
 (
70
 гласа)

Радвам се, че такива неща ти се струват смешни, това е добре за терапията ти. Хайде преброй си жълтите стотинки и отиди да пиеш едно кафе, отрепко.


08 Октомври 2009 18:35 | вЕрваме ти
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

Collovati написа:Радвам се, че такива неща ти се струват смешни, това е добре за терапията ти. Хайде преброй си жълтите стотинки и отиди да пиеш едно кафе, отрепко.
Гледай сега, едва ли можеш и да мечтаеш за моите "жълти стотинки". Пък и да нямах пари, поне пак щях да имам разнообразния си социален живот- нещо, за което (както виждам) нямаш идея.Май,както някой ти беше казал по-горе, цялото си време прекарваш тука... не знам как изглеждаш,но явно не излизаш много-много...


09 Октомври 2009 09:24 | Фулвио Коловати
Оценка:
-54
 (
70
 гласа)

лз, изглежда в Благоевград и в частност според привържениците на "Македонска слава" думата "комплексар" трябва да е голяма обида, защото се използва много често. Жалкото е, че мърльовците от Пирин CC, известни и като "платените к***и", я използват без да знаят значението й. Може и да не съм най-интелигентният от интелигенцията, но не съм изпаднал колкото вас.
вЕрваме ти, под социален живот сигурно разбираш целодневен кибик в "Милена" на едно кафе и с вестник "7 дни спорт" в ръка.


09 Октомври 2009 13:55 | оооохх,аман вече
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Collovati написа:лз, изглежда в Благоевград и в частност според привържениците на "Македонска слава" думата "комплексар" трябва да е голяма обида, защото се използва много често. Жалкото е, че мърльовците от Пирин CC, известни и като "платените к***и", я използват без да знаят значението й. Може и да не съм най-интелигентният от интелигенцията, но не съм изпаднал колкото вас.
вЕрваме ти, под социален живот сигурно разбираш целодневен кибик в "Милена" на едно кафе и с вестник "7 дни спорт" в ръка.
Хм,малко си в грешка. Думата "комплексар" не се използва често по принцип, а се използва често по ТВОЙ адрес. Можеш, между другото да си направиш съответните изводи.
А и още нещо да вметна и преставам да се занимавам с теб, защото въпреки богатият ти речник,с друго май не можеш да се похвалиш; Някои хора, включая и теб са закърнели на едно ниво и не се знае дали изобщо ще претърпятнякакво развитие. Други гледат напред и търсят переспективата и в задънена улица. Помисли по въпроса.


09 Октомври 2009 17:25 | Фулвио Коловати
Оценка:
-35
 (
47
 гласа)

Иди да се прегледаш, скоро може би ще е късно. Квалификациите от платените к**** от CC са ми през к***.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар