Треньорът Пл. Мицански каза "не" на далаверата и батака

22 май 2012 00:10   13 коментара   16496 прочита
Пламен Мицански
Пламен Мицански


Пламен Мицански

На редакционната поща се получи изявление на наставника на “Вихрен/Малеш” Пламен Мицански във връзка с продължаващите скандали около отбора от Сандански. Текста публикуваме със съкращения.

Ще започна с някои факти:

Александър Русков, Георги Жежев, Благой Станков, Мартин Станков, Атанас Атанасов, Костадин Чепилов, Костадин Юруков, Вангел Стоянов, Румен Сандев, Александър Симеонов, Светослав Саватов, Петър Кепов, Светослав Сакаджийски, Марин Георгиев, Цветан Николов, Захари Димитров, Марио Бачев, Стоян Драмов и др. Повечето от тези момчета бяха захвърлени на улицата от собствените си клубове. Един продаваше телефони, друг беше барман, трети чирак, четвърти охранител и т.н., и т.н., без да има кой да ги предпази от моите "машинации". Сплотявайки ги години наред в един железен колектив, "мачкайки ги" в добрия смисъл на думата за тяхното израстване, могат да се похвалят със следното: влизане от "А" окръжна група във "В" АФГ; аматьорски шампион на България; след 25 поредни победи - безапелационно влизане в професионалния футбол; 1/8 финал за купата на България срещу ЦСКА.

И всичко това се постигна в село Микрево, където в тези трудни времена хората не могат да се похвалят, че живеят царски, а финансовите ресурси на отбора са били, меко казано, оскъдни. В основата на тези, направо бих казал постижения, стоеше перфектната организация, прекрасният колектив и най-вече многото работа.

След като получихме покана да се преместим в Сандански, имахме неблагоразумието да изберем Георги Манолев за председател на управителния съвет на футболния клуб - нещо, което никога няма да си простя.

С треньорите от ДЮШ създадохме организация за използване на изкуствения терен. За първи път хората, които всяка вечер играеха, си плащаха с удоволствие, защото разбраха, че техните пари ще се използват в името на футбола. За два месеца в клуба са влезли 3000 лв., с които успяхме да покриваме разходите за школата. А колко пари са постъпили в клуба и къде са те за периода 2010-2012 г. под ръководството на Георги Манолев" Някой обаче се уплаши, че истината започва да лъсва, и нервите му не издържаха.

Доста хора, в т.ч. много от общинските съветници, ме предупреждаваха, че ще бъда оплют. Аз обаче поех риска да се опитам да вкарам в някакви релси този клуб, който при идването си заварихме в пълна анархия и безстопанственост. За съжаление единственият човек, който през последните 3 месеца влизаше в съблекалнята и се чудеше какво да каже на играчите, бях аз. Въпреки че за този период всички в клуба са получили само по 200 лв., смея да твърдя, че до този момент всеки си изпълнява задълженията дори без пукнат лев. До последната минута, в която ще бъда на стадиона, далаверата и батакът ще бъдат забранени понятия. На всички хора, които ни посрещнаха с аплодисменти на първия домакински мач, искам да обясня, че дори и да бяхме 3-ти в класирането, ние нямаше да участваме в единната "Б" ПФГ.

Още преди 5 дни получихме отказ от Лицензионната комисия за получаване на лиценз поради неизпълнени финансови условия към НАП и играчите. Футболистите, които не играха в последния мач, бързо ще разберат, че се превърнаха в маша в ръцете на изпитани манипулатори. След като бъдат употребени, повечето пак ще бъдат захвърлени, но тогава и аз няма да мога да им помогна. Сигурен съм, че Сандев, Бачев, Саватов и Сакаджийски нямат и най-малка представа на кого са се предоверили.

В заключение ще кажа: Фамилия Мицански не се е кланяла никога и пред никого. Всичко сме постигнали с честност и много труд. Такива хора като нас няма как да бъдат изплашени или манипулирани.

Пламен Мицански, ст. треньор на "Вихрен"

13 коментара
22 Май 2012 03:28 | най-после
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Мицански не лъжи. Ти прибираше лично парите от анемите, в твоята лична касичка. Къде ги отчиташе, след акто въведе ре, а? На жена ти ли?


22 Май 2012 08:42 | нацо
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Пламене, всички сте жертва на левунската крадлива кратуна, ама му се хващате на хорото щото сте тъпаци.


22 Май 2012 11:29 | тарикат
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Е, така ви се пада. защо не си плати задълженията към НАП с парите, получени от уредените мачове, а? Колко парички прибра само от Гоце делчев - 5 хилядарки. Къде ги дена? Ами от другите мачове. сега си виснал на данакоплатците в сандансик и търсиш пари за некаккъв си никакъв отбор. а лекето Георги Манолев си е леке. Прибираше по 1000 лева заплата и още 2000 от премии за това да се мерне на стадионо. ама нали е в шайката на Дончо левунсикя бандит, понастоящем кмет, туй простовато барманче от бившата резиденция сега се вживява в ролята на голем президент. Хак ви е


22 Май 2012 13:06 | киро
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

те това са наглите копелета и оне гошко манолев и тое тъпчо мицански се са един дол дренки Е онова Тотево мекере Гошо Манолев не се наяде на пари още оди по стадионо да се бута налево и надесно Глисто крадлив не иска да изпусне парата. Що е станало сега та ревете - нема лиценз оти сте крадльвци Трупате пачки на гърбо на хората


22 Май 2012 13:55 | аз
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Прав е нацо. Левунсия крадец е виновен за всичко. като Гошенцето Манолев под път и над път. Левунската тиква краде тия около него и лапат трохички.


22 Май 2012 15:37 | oooo
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Питам защо Тотев и Манолев не са още в затвора?


22 Май 2012 15:42 | до оооо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Защото левунският навсекъде бута пачки за ад не го барат. нито една институция не го е погнала за далаверите що е парвил а те са много. Не е платил заплатите за неколко месеца на работниците от вихрев, на аптекарките от общинска аптека и т. н. Ама и НАП и инспекцията по труда спият. А що народ работи без трудови договори на градината му с ябълки край спатово. Що беден народ баже и мачка тоя левунски бандюга. а мекерето гошко манолев ке му лиже задника оти за нищо друго не става - и дръмка за пикане от него не може да ес направи. научиха го само да краде и да събира пари от наеми. затвор за него и за даскало му - левунския тарикат


22 Май 2012 18:41 | МАЛОУМНИЦИ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

КМЕТ, СЪВЕТНИЦИ И ТАЙФАТА СА МАЛОУМНИЦИ И МАФИОТИ. ЕДНО КЕЛЕМЕ АМА ПОСЛУШНО КЕЛЕМЕ ГОШКО МАНОЛЕВ СЕ Е ЗЕЛ НАСЕРИОЗНО И СЕ ВКАРВА В НЕКАКВИ ФИЛМИ В КОИТО Е ГЛАВЕН ГЕРОЙ ИГРАЕ РОЛЯТА НА ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ БЕЗ ПУКНАТ ЛЕВ В ДЖОБА. ТОЙ Е ТАМ ЗА ДА ЗИМА НЕКОЙ ДРУГ ЛЕВ ДА СИ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ КОИТО Е ЗЕЛ ЗА ХОТЕЛЧЕТО СИ. ЛЕВУНСКАТА ТИКВА МУ ПОМАГА ОТИ Е ПОСЛУШНО НИЩОТО МАНОЛЕВ. ДА ВИДИМ КАКВО КЕ РЕЧЕ ПРОКУРАТУРАТА - КАК ТОЕ НЕЩАСТНИК Е ЗИМАЛ ПО 2-3 БОНА ЗАПЛАТА И ЗАЩО ТОТЕВ МУ Я Е ДАВАЛ. НИЩО ЧЕ ЛЕВУНСКАТА ТИКВА РЕВЕ ЧЕ НЕМА НИЩО ОБЩО С ВИХРЕН ОН Е КУКЛОВОДА.


23 Май 2012 15:18 | чиликов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Добре че се отървах от тях. Останах чист и неопетнен. От цялата далавера сам на печалба само аз, май..... .Така ви се пада на вас от градчето, какво си мислехте, аз вас ако не ллъзна.....



27 Май 2012 16:41 | за нацо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


ния требва да излезем на улицата и тия разбойници требва да си одат ! Баханов нищо не прави !!ние требва да излезем на улицата за да си одат !! та прокуратура, областен управител сичко си трае, е затова ние требва да излезем на улицата -оти нема кой да ни помогне - тия от ГЕРБ се оказаха същите боклуци -оставиха чичо Дончо да си игра со тех както му изнася !! дека е това момче Бахановото - оти още спие, що требва да стане за да се събуди


27 Май 2012 16:43 | !!браво !!чекайте!!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА Т РЕВА !!

изказване на г-н Баханов !!
Ние ще предизвикаме външна ревизия на всички изразходвани средства от момента, в който Община Сандански е започнала да го субсидира.


27 Май 2012 16:46 | за гражданите
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


Събуждането е труден процес. Толкова труден, че се оставихме като стадо овце някакви си неграмотници да ни манипулират. А иначе чичото, чичовото и тайфата около тях се крепят на страха на хората. Страх от това, че утре работодателят андон Тотев ще ги изгони от работа. Наглосттта им е без граници, простотията огромна. И така наглост+простотия+страха на хората е формулата на успеха на човекът от Левуново.


НА ТИЯ ЩО СПЯТ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАСПИТЕ -----ДА ИЗЛЕЗЕМ НА улицата !!!ТОВА Е РЕШЕНИЕТО !




30 Май 2012 10:08 |
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мицански, ти си лъжец. Защо преди мача в Гоце Делчев в съблекалнята момчетата като те питаха дали си взел пари си излъгал, а след това си признал. Защо след като момчетата са взели по 200лв през целия сезон не им даде по някой лев да имат да пият по едно кафе, сигурно мислеше че няма да разберат и да прибереш 5000лв. В клуба има момчета който имат достойнство и им прави чест че постъпиха така. Трябваше още след мача с Етър да го направаят, те знаеха какво си направил, че си взел пари от Гоцето 5000лв. Ти не си искъл да помогнеш на клуба, а да лапаш само ти, лакомнико. Относно това дали си плащаме с удоволствие за да играем, ти не можеш да говориш, понеже един път не си бил там за да видиш какво става. Идва един от треньорите и пита искаш ли бележка за 35лв които заплащаме и в същия момент я скъса пред мен. Къде отиват тези пари Мицански, кажи. Такава ли организация си направил, и от там да лапаш. Защо цял сезон Бачев търкаше пейката, а Жежев не знаеше къде се намира и играеше.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар