Треньорът на Пирин Ст. Генов: Трябва ни увереност и качество

29 юли 2016 13:44   3 коментара   4746 прочита


Старши треньорът на “Пирин” Стефан Генов заяви, че отборът му е готов за първото изпитание в Първа професионална лига. В неделя орлетата приемат Черно море на стадион “Христо Ботев”. Наставникът е оптимист за предстоящия мач, като призна, че на футболистите им трябва още малко увереност, за да бъдат готови за тежките мачове от шампионата.

Генов изрази задоволство от лятната подготовка, контролните срещи и новите попълнения. В последното направление има още какво да се желае, но селекцията е отворен процес и в “Пирин” ще има още нови имена. Двубоят с “Черно море” пропускат Даниел Младенов, който участва пълноценно в тренировките, но след тежката контузия все още не е готов за мачове и Манол Чапов, който има вирусна инфекция.

“От мача с “Витоша” Бистрица си направихме сериозни изводи за поведението на голяма част от футболистите и се надявам това да не се повтори. Приканвам и феновете да бъдат по- търпеливи към младите футболисти, защото им трябва самочувствие и съм сигурен, че те ще разгърнат потенциала си”- заяви Генов. Разбира се трябва ни и качество, но Роналдо и Меси няма как да привлечем, затова ще търсим футболисти отговарящи на нашите финансови възможности”- допълни старши треньора.

В щаба на ОФК “Пирин” имат достатъчно информация за възможностите на предстоящия съперник “Черно море”. Според Генов моряците са корав отбор, а Георги Иванов има голям избор от футболисти. Въпреки това домакините ще търсят победа в предстоящия двубой, защото добрия старт ще даде необходимата увереност на футболисти и треньори за новия сезон. Началният час на мача в неделя е 21.15 часа, а билетите са на цена 5 лева.

Д. Христов


Още за: Ст. Генов   отбор   изпитание   лига   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
29 Юли 2016 14:16 | 12345
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Ами още един мач като този с Бистрица и забравете за фенове... Дано да играят с хъс и желание за победа, пък каквото стане!


29 Юли 2016 16:31 | коста
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Абе, на вас не ви ли стана ясно, че тия футболисти и по 1 000 000 евро заплата да взимат пак ще са си некъдърници, тая игра се играе не само със краката ами и с главата, а 90% от тия звезди нямат нищо там, тия които мислят когато играят са много малко, и малоумниците дават пари за билети да ходат да гледат резили по стадионите и да трупат допълнителни нерви, едно време ходех с мерак на мачове когато ПИРИН беше ПИРИН ----ама това беше


30 Юли 2016 11:22 | коста
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе ИВАНЕ, Аз мисля, че за да реагираш така гледаш тия мачове на по няколко бири и ти се струва че гледаш БАРСЕЛОНА и ЛИВЪРПУЛ, не признаваш очевидната истина, Аз индианец не знам дали съм, ама ТИ ако си някой селски тарлък тия така наречени футболисти ще ти се струват, че са играчи на МАН ЮНАЙТЕД




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар