Треньорът на Пирин преди мача със Септември: Ще търсим игровото поведение от последния мач

22 ноември 2020 14:48   1 коментар   5635 прочита


Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели очакванията си преди дербито срещу Септември (София) пред fcpirin.com. Двубоят е понеделник, 23 ноември, от 14:30 ч. и ще се проведе на стадиона в квартал „Драгалевци“.

Очаква ни един от най-трудните мачове от есенния дял на шампионата. Съперникът ни играе много добър футбол и е един от най-силните отбори в групата. Те имат млади футболисти, които са жадни за изява и не спират да се борят на терена, но и опитни играчи. Мисля, че имат достатъчно добър баланс в своя състав.

Да, опитът може би донякъде е на наша страна, но това не е решаващо. Решаващо ще е игровото ни поведение. Ако успеем да направим мач като този срещу Кариана, мисля че ще имаме отлични шансове да постигнем успех. Имам предвид характера, себераздаването, битката, която футболистите водиха през целия двубой.

Момчетата тренираха добре и са в чудесно настроение. Готови са за предстоящия мач, който напълно спокойно мога да определя като дерби.

Заради прекъсването имахме малко повече време да поработим върху нещата, които трябва да подобрим. Доволен съм от свършената работа на тренировъчния терен. Всички са наясно, че при победа излизаме на първо място в класирането.

Участието на Джон Аийна все още е под въпрос. Стилиян Николов продължава да се възстановява от травма в рамото“, каза мениджърът на Пирин.


Още за: Пирин   мач   фийни   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
24 Ноември 2020 10:08 | фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е аз де де, напишете резултата от мача
Или няма смисъл защото нема да се псува и да се уволнява некой




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар