Треньорът на Пирин преди мача с Миньор: Чакаме двубоя с нетърпение и увереност

13 април 2021 17:50   2 коментара   5590 прочита


В сряда, 14-ти април, от 16:00 часа Пирин гостува на Миньор (Перник) в мач от 27 кръг на Втора лига. Двубоят ще ръководи Ивайло Ненков. Срещата ще бъде излъчена на живо по Диема Спорт. „Орлетата“ заемат първа позиция в класирането, след като спечелиха дербито на върха с Локомотив (София) в миналия кръг с 5:1. Миньор е на 7-мо място, а в миналия кръг спечели служебна победа срещу Кариана с 3:0. „Чуковете“ не познават поражението в последните 6 мача от първенството, в които не допуснаха гол.

„Чакаме двубоя с нетърпение и увереност, след като успяхме да вземем хубава победа срещу Локомотив. Успехът в миналия кръг ни дава самочувствие, не само защото е постигнат срещу прекия ни конкурент за първото място, а защото дойде като реакция след поражението в Бургас. Мачът в Перник ще бъде труден.

Това е много добре организиран отбор, който вече много срещи поред няма допуснат гол. Съвсем отчетливо личи треньорската работа на Христо Янев, който имаше великолепна кариера като футболист, а сега върши чудесна работа като треньор.

Нужни са повече такива хора като него в треньорската професия. Подготовката ни за мача мина гладко, момчетата тренираха много добре. Както знаете Спас Георгиев е на линия, след като изтърпя наказанието си от един мач. Конър Хендерсън остава под въпрос, заради травмата на ръката. На финалната права сме, нямаме право да грешки и трябва да сме концентрирани на 100% в утрешния мач. Знаем, че за нашите фенове този двубой е специален и ще се постараем да ги зарадваме“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни пред www.fcpirin.com


Още за: Пирин   мениджър   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
13 Април 2021 19:56 | Чичи
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Кажете 1 път как е тотото и ние да намазем нещо бре. Еееее Фини ше намажеш на филийката.


14 Април 2021 14:41 | Фийни
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

x 2 краен посерко и сопри пиши за тотото че ме хванат заради шепа прошляци каквито сте




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар